Mutluluk üç gün boyunca Londra’da

Güncelleme Tarihi:

Mutluluk üç gün boyunca Londra’da
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2017 11:43

Zülfü Livaneli’nin aynı adlı romanından tiyatroya uyarlanan ‘Mutluluk’ adlı oyun, Avrupa turnesinden önce üç gece Londra’da sahnelenecek. Gecede, müzik çalışmalarına yorumcu, besteci, söz yazarı ve yapımcı olarak devam eden Sibel Tüzün de yer alacak.

Haberin Devamı

ZÜLFÜ Livaneli’nin aynı adlı romanından tiyatroya uyarlanan ve Talimhane Tiyatrosu tarafından sahneye konan ‘Mutluluk’ oyunu dört gösterim için Londra’ya geliyor. Talimhane Tiyatrosu ile Arcola Tiyatro işbirliğinde sahnelenecek oyun, 30-31 Mart ile 1 Nisan’da seyirci karşısına çıkıyor. Yeni Türkü ve İncesaz Grubu kurucularından Cengiz Onural’ın, Bora Ebeoğlu ile birlikte bestelediği müzikal, dünya prömiyerini Londra’da yapacak.

Mutluluk üç gün boyunca Londra’da

ALMANYA’YA GİDECEK

Hackney bölgesindeki Arcola Türk Tiyatrosu’nun Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ergen’in yöneteceği oyunun kadrosunda Serhat Tutumluer, Sibel Tüzün, Tuncay Çağıl, Zeynep Er, Ezgi Erol ve Hakan Güner yer alıyor. Londra’da Arcola Tiyatro’da gösteri yapacak olan ekibin daha sonra kısa bir Almanya turnesine çıkacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

Mutluluk üç gün boyunca Londra’da

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!