Mutluluğun sırrı element uyumu

Güncelleme Tarihi:

Mutluluğun sırrı element uyumu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2006 00:00

Y. Mimar Sevinç Ormancı, Hello dergisinin son sayısında ünlü çiftlerin ilişki enerjilerini yorumladı. Neden bazı çiftlerin enerjisi yüksek, neden bazıları birbirini tüketiyor? İşte çiftlerin elementlerine göre uyumları...

İlişki iyi gitmeyecek

Hülya Avşar’ın kua numarası 5. Kaya Çilingiroğlu’nun elementi yang ağaç ve kua numarası 9 olduğu için elementi ateş. Bu sebepten ün, şöhret kaçınılmaz. Kaya Çilingiroğlu’nun Hülya Avşar ile evli olmasaydı bile ünlü olacağı kesin. Hülya Avşar ile kua numaraları 9 ve 5’ten ötürü talihsizlikler yaşayacağı ve ilişkinin iyi gitmeyeceği önceden belli. Mutlu olması için kua numaraları 9, 4, 3 ve 1 olan biriyle olmalı. Özellikle yeşilliğe gereksinim duyuyor. Golf sahasının yeşil alanda olması ona ihtiyacı olan enerjiyi veriyor. Ateş enerjisi güçlü olduğu sürece Feraye Tanyolaç’la ilişkisi iyi gider. Çünkü Feraye Tanyolaç toprak olduğu için, onda var olan ateş enerjisini tüketecektir. Feraye Tanyolaç’ın elementi toprak, kua numarası da 2 olduğu için yine toprak. Kua numarasına göre Çilingiroğlu ile olan ilişkisi, aynı Hülya Avşar’ınki gibi iyi gitmeyecek.

Ayrılmaları imkansız

İlişkileriyle dünya basınını oyalayan çiftin ortak etkin olduğu alan çocuklar ve yaratıcılık. David Beckham yin ağaç. Kua numarası 7 metal enerjisi. İç dengenin sağlanması için su enerjisine ihtiyacı var. Enerjinin düşmemesi için ağaç ve metal enerjisine ihtiyacı bulunuyor. Evinde ve eşinde de ağaç enerjisi ve su enerjisi hakim. İhtiyacı olan enerjiyi buralardan alıyor. Victoria Beckham’ın elementi ağaç enerjisi. Kua numarası 7. Gerek kıyafetlerinde gerek evlerinin konumunda ağaç, enerjisini yükseltiyor. Eşiyle aynı kua numarasına sahip ve aradaki eksik su enerjisiyle denge sağlandığı sürece çok anlaşan bir çift olmaları kaçınılmaz. Yoksa birbirlerine zarar vererek ilişkilerinin kötüye gideceği kesin. Kua numaralarına göre ilişkinin kopması araya engeller de girse imkansız gibi görünüyor.

Dengeli bir beraberlik

Cem Boyner’in elementi ağaç ve kua numarası 9. Tipine göre de ağaç insanı olduğundan, su enerjisine ihtiyacı var. Su enerjisini tamamladığı zamanlar metal enerjisi ve dolayısıyla toprak enerjisine ihtiyacı var. İnsanları ve aktif yaşamı kendisine çekiyor. Bunların olması yaşamını dengeliyor. Ümit Boyner, su enerjisinde olduğu için Cem Boyner’in ihtiyacı olan su enerjisini tamamlıyor. Kua numarası 5 olduğu için, elementi toprak ve kendi içinde yin yang dengeyi tamamlamış. Başarı ve sağlık, ağaç enerjisinden geliyor. İlişkinin tükenmemesi için su ve metal enerjisinin hiç eksilmemesi gerekiyor. Görünen o ki bu elementler dengeli bir şekilde mevcut ve ilişki iyi gidiyor.

Uyuşmazlık kaçınılmaz

Brad Pitt, yin su elementi ve kua numarası 1. Elementi yine su, ihtiyacı olan metal enerjisi. Kameralar onun için önemli. Elementinin etki alanı kariyer ve iş. Angelina Jolie seksi olduğu kadar erkeksi, bu erkeksi enerjisini yang enerjisinden aldığı ise tartışmasız. Elementi yin ağaç. Kua numarası 8, toprak enerjisi. Kendi ağaç olduğu için su olan Brad Pitt’ten besleniyor. Görünen o ki ilişkiyi götüren Brad Pitt. Ancak kua numaraları 1 ve 8 olanların ilişkileri, özellikle olmaması gereken tek ilişki. Eşlerden biri çok büyük kayıp içine girebilir. İsmi zedelenebilir, kalbi kırılabilir. Uyuşmazlık kaçınılmaz. Jennifer Aniston’ın elementi yin toprak, kua numarası 2 olduğundan, Pitt’le ilişkilerini üçüncü bir kişinin bozacağı önceden belliydi.

Her şey kameralara bağlı

Mehmet Aslantuğ’un elementi yin metal. Enerjisini kameralardan alıyor. Kua numarası 3 olduğu için elementi ahşap. Denge için suya ihtiyaç duyuyor. Bu da Arzum Onan’da mevcut. Arzum Onan’ın enerjisi su enerjisi. İhtiyaç duyduğu enerji metal enerjisi. O da Mehmet Aslantuğ’da mevcut. Ancak birbirlerini tüketen bir enerjiye sahipler. Aralarındaki metal ve su enerjisini yükseltmeleri şart. Kameralar olduğu sürece onların ilişkisi de sürecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!