Mutluluğun fotoğrafı

Derin Mermerci ile Ralph Tezman’ın ilişkisinin biteceğine kimse ihtimal vermezdi ama umulmayan oldu, sevgililer ani bir kararla yollarını ayırdı.

Bu ayrılığın ardından Mermerci öğrenimine devam etmek üzere Paris’e dönerken, Tezman ise yeni bir aşka yelken açtı. Derin Mermerci’den sonra adı birkaç çapkınlık haberine karışan gencin kalbini çalan güzel, Gamze Dinçkök’tü... Geçtiğimiz hafta Selman Kızılaslan ile Müge Duru’nun düğün törenine katılan sevgililer, mutluluklarını herkese göstermek ister gibiydi. Swissotel’deki düğünde yan yana verdikleri pozlarsa, bu sürpriz aşkı tamamen gözler önüne serdi.

İrmik helvalı doğum günü

Devlet Sanatçısı Dilek Türker, 60’ıncı doğum gününü geçtiğimiz akşam dostlarıyla birlikte 4. Levent’teki Kilize Restaurant’ta kutladı. Kutlamaya Semra Özal’ın yanı sıra Türk Kalp Vakfı Başkanı Hayati Babaoğlu, Uğur Antik’in sahibi Uğur Batur, Nermin-Pamir Bezmen ve Haldun Dormen gibi tanınmış isimler de katıldı. Doğum gününde pasta kesmeyip irmik helvası dağıtan Türker, ‘Ben Türk kültürünü çok seviyorum ve onu yaşatmayı istiyorum. İrmik helvası da Türk tatlısı. Doğum günümde pasta yerine irmik helvası kullanmak daha iyi diye düşündüm’ dedi. Gecede Nermin Bezmen, Dilek Türker için yazdığı şiiri de okudu.

Açılış için İtalya’dan geldi

Florya’daki Kaşıbeyaz’ın yanına geçtiğimiz günlerde Sesto Senso adlı bir İtalyan restoranı açıldı. Emre Belözoğlu da açılış gününe katılmak üzere futbol hayatını sürdürdüğü İtalya’dan İstanbul’a geldi. Gelelim mekanın özelliklerine... Şef aşçı Metin Çelik’in elinden çıkan İtalyan rizotto, el yapımı makarnalar, özel soslu salatalar, İtalyan tatlıları, damak zevkine düşkün olanları memnun ediyor. Öte yandan mekan, ilerleyen saatlerde bir kulüp havasına bürünüyor. DJ Taner’in müzikleriyle renklenen, 700 kişi club ve 50 kişi restoran kapasiteli Sesto Senso’nun sahibi Suat Kaşıbeyaz, işletmecisi ise Candan Topdemir...

Nazan Öncel’in kız kardeşi

Tarlabaşı Pera Palas’ın karşısındaki Meridian Ice’da cuma ve cumartesi geceleri canlı müzik var artık... Yemekleri ile çok konuşulan Meridian Ice, bundan böyle eğlencesi ile de adından söz ettirecek anlayacağınız. Pınar-Cihat ikilisinin İtalyanca, Fransızca, Rumca ve Türkçe şarkılardan oluşan geniş bir repertuvarla yemek ve yemek sonrası konukların karşısında olduğu mekanda, çarşamba ve cumartesi geceleri 22:00-01:00 arası Nazan Öncel’in kız kardeşi Pınar çıkacak sahneye...

Simitle geçiştirdi

Fen-İş Alüminyum’un sahibi Sedat Aloğlu’nun eşi Yasemin Hanım, geçtiğimiz gün Nişantaşı’ndaydı... Mağazaları dolaşan, ancak zamanının kısıtlı olduğu anlaşılan Yasemin Aloğlu, karnı acıkınca da bir restoranda sipariş beklemektense kısa yolu seçti. Ve Nişantaşı Beymen’in bulunduğu köşedeki seyyar satıcıdan simit aldı. Hem simidini yedi hem de karnını doyururken vitrinleri gezmeye devam etti.

Öğer’in kızı büyüdü

V
ural Öger’in sahibi olduğu ‘Şans Kapıyı Kırınca’ filminin galası geçtiğimiz günlerde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı. Gecede dikkatleri üzerine toplayan bir de genç kız vardı. Vural Bey’in kızı Mina Öger’di bu güzel... Onu 8 yıl önce İstanbul’a geldiğinde tanımıştım. Dünyaca ünlü rock topluluğu Rolling Stones’un Ali Sami Yen Stadı’nda verdiği konseri de Mina ve Vural Öger’in ortağı Sinan Vardar’ın oğlu Mete Vardar’la birlikte izlemiştik. Mina’yı yıllar sonra karşımda bulunca gözlerime inanamadım. O küçük kız gitmiş, yerine alımlı bir genç kız gelmişti çünkü...

Sizin de katkınız olsun

Hem dünyaca ünlü bir müzisyeni izlemek hem de maddi durumu yetersiz, üstün yetenekli çocuklara maddi destek vermek isterseniz, İş Sanat’taki Burhan Öçal&The New Oriental Ensemble konseri biletinizi ayırtın. Üstün yetenekli çocukların vurmalı çalgılar ustası Burhan Öçal’la yeteneklerini konuşturacağı dinletiyi kaçırmak istemiyorsanız, 28 Şubat günü saat 21:00’de İş Sanat’ta olmanız gerekiyor. Konserin geliri Türkiye’nin ilk ve tek maddi durumu yetersiz, üstün zekalı çocukların okulu TEVİTÖL’e (Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi) bağışlanacak. Bana TEVİTÖL’e Bingöl’den katılan Sadun Sözer bir davet mektubu göndermiş. Sadun’a buradan söz; o gece mutlaka geleceğim.

Artık Rumeli’de de Günay var

Günay Restaurant’ın sahibi Günay Tuncel, müşterilerinden gelen yoğun talepler üzerine, ağabeyi Güngör Tuncel ve eski müdürlerinden Erdal Ataş’la birlikte Rumeli Kavağı’nda Günay Balık adlı yeni mekanını hizmete açtı. Geçtiğimiz hafta ilk müşterilerini ağırlayan mekan, ünlülerin de gözdesi durumuna gelecek gibi... Nükhet Duru, Cenk Eren ve ANAP’ın kurucularından İbrahim Özdemir’in ilk müşteriler arasında yer aldığı Günay Balık, kaliteli deniz ürünleri ve uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Eve servis hediye

Belkıs Sabancı, geçtiğimiz gün Nişantaşı Beymen’deydi... Yakın bir arkadaşının doğum günü nedeniyle hediye seçiyordu. Tüm ürünleri teker teker inceleyen Sabancı, daha sonra aldığı hediyeyi Beymen’in ‘evlere servis’ hizmetiyle arkadaşının adresine göndererek ona sürpriz yaptı.
Yazarın Tüm Yazıları