Mutluluğa 'beyaz' güvercin

Güncelleme Tarihi:

Mutluluğa beyaz güvercin
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2016 11:17

URLA Lisesi'nde tanışan DHA İzmir Adliye Muhabiri Bahri Karataş ve Mukaddes Karataş'ın oğulları Çağrı Erdi Karataş ile Celson Sondajcılık'ın sahibi Recep Çelimli ve Nermin Çelimli'nin biricik kızları Özumcan Çelimli evlendi.

Haberin Devamı

Karataş ve Çelimli ailesi gece boyunca davetlilerle tek tek ilgilendi. Çift kına gecisini ise Ceviz Reçeli Muhabbet Sofrası'nda yaptı.
Violet Garden Düğün Salonu'nda düzenlenen düğün törenine çok sayıda davetli katıldı. Bilgince Eğitim Kurumu'nda Türkçe öğretmenliği yapan Özümcan Çelimli ile Dilek Şirketler Grubu'nda satış ve pazarlama bölümünde çalışan Çağrı Erdi Karataş, 8 yıllık süren arkadaşlıklarını nikah masasında pekiştirdi.

Mutluluğa beyaz güvercin

Gelin Özümcan Çelimli'nin nikah şahitliğini çocukluk arkadaşı Dilem Gözlüklü ve Meltem Elçin, damat Çağrı Erdi Karataş'ınkini ise kuzeni Gökhan Karataş ve Özgün Öztekin yaptı. Nikah sonrası çift havaya beyaz güvercin bırakırken, davetliler de balonları saldı. Özümcan ile Çağrı Erdi, gece boyunca pistten inmedi. Çifti, yakınları ile mesai arkadaşları gece boyunca yalnız bırakmadı. Çift balayı için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki Nuh'un Gemisi Deluxe Hotel'e gitti.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!