Mutlu yıllar

Çiğdem Kayalı, 53’üncü yaşını önceki gece Arnavutköy’deki ızz Restoran’da kutladı.

Haberin Devamı

 Tüm mekânın fotoğraflarıyla süslendiğini gören Çiğdem Hanım, bu sürpriz karşısında çok mutlu oldu. Kayalı’ya bir başka sürpriz hediye de sevgilisi Uğur Güven’den geldi. Güven’in parmağına taktığı tek taş yüzük karşısında duygulanan Çiğdem Hanım’ı doğum gününde kadim dostları Dodo, modacı Hakan Elyaban, Güliz Onursal ve kız kardeşi şebnem Çapa da yalnız bırakmadı. Fulya Cinisli, geceye sevgilisi Levent Ceylan’la geldi. Teyzesinin partisine sevgilisi Gökçin Serter ile katılan Ceylan Çapa ise zarafetiyle göz doldurdu. 

Cenker TEZEL

Hanif’e destek

Dilek Hanif, “Fransa’da Türkiye Mevsimi Etkinlikleri” kapsamına alınan Paris defilesi için gün saymaya başladı. Paris Haute Couture Haftası’nda bir kez daha Türk modasını temsil edecek olan Hanif, 35 parçalık koleksiyonunu geçtiğimiz hafta Paris’e gönderdi. 27 Ocak’ta Hotel de Crillion’da tasarımlarını sergileyecek olan modacıya en büyük destek ise Turizm ve
Kültür Bakanı Ertuğrul Günay’dan geldi.

Kayınvalide ile sohbet

Haberin Devamı

Devlet eski Bakanı Güneş Taner, önceki gün ıstinye Park’taydı. Taner, alışveriş merkezine birlikte geldiği kayınvalidesiyle kahve içip, uzun süre sohbet etti. Eski bakan ve kayınvalidesi, sohbetin ardından
mağazaları dolaşarak alışveriş yaptı.

Public’i sallayacak

DJ Louie Vega, bu gece şişhane’deki Public’te! Avrupa turnesi ayağında ıstanbul’a da gelen Vega, müzikseverlere Public’in DJ kabininden seslenecek. 20 yılı aşkın süredir müzik dünyasını sallayan Vega, sadece DJ değil aynı zamanda bir grubu da var, besteler hazırlıyor ve prodüktörlük yapıyor.

ıkiz bebek bekliyorlar

Nevşah Fidan, geçtiğimiz yıl Fortis Bank yöneticilerinden Ahmet Turan ile evlenmişti. Turan çiftinden müjdeli haber geldi. Bebek sahibi olacaklarını öğrenen çiftin mutluluğu, ‘ikiz bebek’ haberiyle ikiye katlandı. Çift, bebeklerini altı ay sonra kucaklarına alacak.

Conrad’da konferans

Yıldız Sarayı Vakfı tarafından, tarihe ışık tutmak ve bugünü daha iyi anlamak için düzenlenen “Yıldız Sarayı Sohbetleri” adlı konferans dizisi devam ediyor. Etkinlik kapsamında önceki gün Conrad Otel’de “Osmanlı’da Takı” konulu bir konferans düzenlendi. Ayşegül Tuncer Topal’ın konuşmasını dinleyenler arasında Demet Sabancı Çetindoğan da vardı.

Boyner’le görüşme yok

Haberin Devamı

Levent Penso’nun, Astoria Alışveriş Merkezi’nde açtığı Clementine adlı kafeyi Cem Boyner’in sahibi olduğu Beymen’e devretme kararı aldığı konuşuluyordu. Penso, Cem Boyner ile üç yıldır görüşmediğini, böyle bir devir işleminin de söz konusu olmadığını söyledi. Levent Bey, büyümek için ortak alabileceğini ya da sektörde var olmak için mekânı devredebileceğini de sözlerine ekledi.

Antalya’dan konuk DJ

Birçok ünlü grup, solist ve DJ’i ağırlayan ızmir’in bu haftaki konuğu Antalya’dan. Menajerliğini Fahrettin Yırık’ın yaptığı DJ Sıla Özbek, yarın gece Alsancak’taki A Plus adlı mekânda performans sergileyecek...

Yazarın Tüm Yazıları