Mutlu son

Lösemili Çocuklar Vakfı Başkanı Gündüz Gedikoğlu’nun oğlu Yaman evlendi.

Geçtiğimiz gece Ortaköy’deki Feriye Lokantası’da yapılan düğün töreniyle Galatasaraylı efsane futbolcu Metin /images/100/0x0/55eae5fcf018fbb8f89dc686Oktay’ın torunu Zeynep Ayşe Pala ile evlenen Yaman Gedikoğlu sonunda mutluluğu yakaladığını belirtiyor. Gelin Zeynep Ayşe Pala’nın nikah şahitleri Emine Özilhan ve Esen Bıçakçı, damat Yaman Gedikoğlu’nun şahitleri ise Semra Özal ve Ali Talip Özdemir oldu.

Bodrum’da tavla partisi
/images/100/0x0/55eae5fcf018fbb8f89dc688
linur Velidedeoğlu-Enci Teker aşkı sürpriz bir şekilde başlamıştı. Enci Hanım, geçtiğimiz hafta sonunu Bodrum’da sevgilisi Velidedeoğlu’yla geçirdi. İki aşık Bianca Beach’in iskelesinde tavla oynadılar. İddialı tavla partisinin galibi Enci Hanım oldu. İkili, önceki akşam da Fatih Aksoy’un davetine katıldı.

Gülşen Karadeniz kızıdır
/images/100/0x0/55eae5fcf018fbb8f89dc68a
Reha Muhtar, geçtiğimiz gün Olivium Outlet Center’da ilk kitabı "Mina’ya Mektuplar"ın imza gününe katıldı. Muhtar, kendisine yöneltilen "Aşkınız kitabınızla aynı dönemde piyasaya çıktı, promosyon için mi Gülşen Hanım’la birliktesiniz?" sorusuna, "Ben reklam için aşk yaşamıyorum. Nasıl yaşanır da bilmiyorum. Etrafta çok fazla ihanet var. İnsanlar aşkı yakalamaya çalışsınlar. Ben öyle yapıyorum" cevabını verdi. İbrahim Tatlıses ile Gülşen arasındaki gerginliğin arttığına katılan Reha Muhtar, "Gülşen öyle kolay ufak tefek atışmalara bile gelmez. Gülşen zor kızdır, Karadeniz kızıdır" dedi.
/images/100/0x0/55eae5fcf018fbb8f89dc68c
Hamam sefası

Gülin Öngör Bodrum’da tatilde. Türkbükü’ndeki evlerinde eşi Akın Öngör’le yaz aylarını geçiren Gülin Hanım, geçtiğimiz gün tekneleriyle Türkbükü sahiline indi. Öngör mayosunun üzerine sardığı havlu ile hamam sefası yapmış gibi görünüyordu.

İstanbul’u unuttu

Çiğdem Kayalı sevgilisi Tarkan Sualp’ten olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Bu ayrılık sonrası Türkbükü’ne giden, oğlu Sinan Akın, kızı Lal Denizli ve kız kardeşi Şebnem Çapa’yla günlerini geçiren Çiğdem Kayalı’nın adı bugünlerde Gökhan Bilik’le anılıyor.

Evde düğün yaptı/images/100/0x0/55eae5fcf018fbb8f89dc68e

eçtiğimiz haftalarda Ayşenur Pirgaip’le nikah kıyan yapımcı Fatih Aksoy, önceki akşam da Rumelihisar’ı üstündeki evinde düğün yaptı. Eşi Ayşenur Hanım’ın üç gün önce Cahide-Sayfiye’de bekarlığa veda partisi düzenlediği Aksoy’un davetine, Hande Ataizi, Deniz Seki, Behzat-Çiğdem Uygur, Hakan-Ezgi Can Ural, Pelin Akad, Seray Sever, Kenan-Beril Işık, Süheyl Uygur ve eşi Burçin Orhon katıldı. Gelin Ayşenur Pirgaip, gece 00.00’a kadar evin içinde bayaz gelinlikle dolaştı. Özel mönünün hazırlandığı davete katılan konuklar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.

Hediyesi ev oldu

Geçtiğimiz kış aylarında çok çalışan, önce Gecce Guide, ardından da Gecce Summer Guide’ı hazırlayan Gül Erçetingöz, çok çalışmasının karşılığında eşi Kenan Erçetingöz tarafından ödüllendirildi. Kenan Erçetingöz, Türkbükü’nde satın aldığı evi Gül Hanım’ın üstüne yaptırdı. Gül Hanım, şimdilerde Türkbükü’nde yeni evinin keyfini sürüyor.

Vakit bulamadı

Bodrum Antik Tiyatro’daki Ajda Pekkan konserini izleyen ünlüler arasında ünlü modacı Cemil İpekçi de vardı. Yemek yemeden konsere gelen İpekçi, Antik Tiyatro içindeki tostçudan aldığı sandviçlerle açlığını bastırdı.

Aşık Olma

Sibel Can’ın albümündeki "Aşık Olma" adlı şarkı bugünlerde herkesin dilinde. Çeşme, Bodrum gibi tatil beldelerindeki plajlarda defalarca çalan, Ozan Doğulu’nun remixini yaptığı şarkı plajlarda dj’ler tarafından sıkça çalınıyor.

Bar değil restoran

Bebek Lucca restoran son ayların en gözde yerlerinden biri. Lucca’da her an bir ünlü ile karşılaşmak mümkün. Okan Bayülgen, Seray Sever, Beyaz, Kaya Çilingiroğlu, Pınar Altuğ gibi ünlülerin de sık sık uğradığı mekan, her sezon kalitesini koruyor. Lucca’nın işletmecileri, "Bizi bar olarak biliyorlar oysa biz restoranız" diyorlar.
Yazarın Tüm Yazıları