Mutlu son

Hülya-Cezmi Mutlu çiftinin oğulları Mehmet, Asuman-Tahsin Tokgöz çiftinin kızları Melisa ile uzun süredir aşk yaşıyordu.

İlişkilerini nikâh masasına taşıma kararı alan sevgililer, önceki gece Four Seasons Hotel İstanbul at Bosphorus’da evlendi. 750 davetlinin katıldığı törende nikâhı Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal kıydı. Beşiktaş’ın efsane kalecisi Necmi Mutlu’nun da yeğeni olan Mehmet Mutlu’nun şahitliğini Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve Kenan Doğulu yaptı. Melisa Tokgöz’ün şahitleri ise Erdoğan Toprak ile kız kardeşi Fulya Özkanca oldu. Balayı için Güney İtalya’ya gideceklerini söyleyen çiftin bu mutlu günlerinde davetliler, Kenan Doğulu’nun şarkılarıyla eğlendi. Doğulu, Faruk-Tarık Miras kardeşler ve Murat Erdoğan’a da “Evlilik sırası sizde” mesajını verdi.

Ünlü müşterisinin konserini izledi

New York’ta yaşayan ünlü ressam ve tasarımcı Emre Ertürk, Emre NY marka ürünleriyle Hollywood ünlülerinin gözdesi olmayı başardı. Jennifer Lopez ve eşi Marc Anthony için de özel çantalar tasarlayan Ertürk, geçtiğimiz gece Marc Anthony’nin Atlantic City’deki Trump Taj Mahal’de verdiği konserdeydi. New York’un ünlü simalarından Meera Ghandi ile birlikte konseri izleyen Ertürk, daha sonra kulise giderek Anthony’yi tebrik etti.

Özlem çaldı Hande oynadı

Haftalık bir derginin yıldönümü için İstanbul’a gelen ünlü Alman oyuncu Nastassja Kinski onuruna önceki gün Joke Perestroyka’da bir davet verildi. DJ Suat Ateşdağlı’nın performans sergilediği gecenin ilerleyen saatlerde Özlem Önal da DJ kabinine geçti. Önal, Ateşdağlı ile birlikte müzik çalarken, Hande Ataizi yerinden kalkıp dans etmeye başladı. Kinski de sosyete ve sanat dünyasının bu iki ünlü isminin şovunu alkışlarla izledi.

Şahidi patronu oldu

Hillside City Club Müdürü Mehmet Can Uzun, geçtiğimiz gün Lerzan Çelikli ile dünya evine girdi. SuAda’da gerçekleşen düğün töreninde Uzun’un nikâh şahitliğini patronu Alarko-Hillside Grup Genel Koordinatörü Edip İlkbahar üstlendi. Uzun ve Çelikli’nin mutluluğuna ortak olmak için düğüne katılan davetliler, gecenin geç saatlerine kadar eğlendi.

Ayrıldılar

Yataş’ın sahibi Nuri Öztaşkın, bir yıldır Dicle İpek’le aşk yaşıyordu. İkilinin yakın zamanda nikâh masasına oturmaları beklenirken, ayrılık haberi geldi. Dicle Hanım, ayrılığın nedeninin ihanet olduğunu söyledi. Nuri Bey’in tek başına Bodrum tatiline çıktığını belirten İpek, “Bodrum’da Sevgi adında bir kadınla aşk yaşamış, bunu duyunca ilişkimi hemen bitirdim” dedi.

Annesini kaybetti

Galatasaraylı eski futbolcu ve şovmen Yıldo, annesi Rukiye Hacer Benayyat’ı kaybetti. 91 yaşında hayata gözlerini yuman Rukiye Hanım’ın cenazesi, önceki gün Karacaahmet’teki Şakirin Camii’nde kıyılan ikindi namazı sonrası defnedildi. Yıldo’yu bu en acı gününde Hasan Cemal ve Ayşegül-Ömer Dinçkök çifti teselli etti.

Kortlara döneceğim

Geleneksel Türk Kalp Vakfı-Akatlar Club Sporium Puanlı Tenis Turnuvası’nın bu yılki yıldızı, Emekli Tümgeneral Nejat Müldür’dü. 25 yıldır tenis oynayan ve son üç yıldır da turnuvalarda şampiyonluğu kimselere kaptırmayan 62 yaşındaki Nejat Paşa, yarı final maçında sol ayağının aşil tendonu kopunca kupaya veda etmek zorunda kalmış, ancak tekerlekli sandalyeyle de olsa ertesi gün ödül törenine katılmıştı. Aynı zamanda Türk Kalp Vakfı’nin ikinci başkanı olan Müldür, geçirdiği sakatlığa rağmen tenis oynamayı bırakmayacağını söyledi ve ekledi: “En kısa zamanda iyileşip kortlara döneceğim.”
Yazarın Tüm Yazıları