Müthiş Kafa Sidnei

Beşiktaş Süper Toto süper ligi 2. hafta kapanış maçında sahasında MKE Ankragücü' nü 3-1 mağlup ederek ligde puanla tanıştı.

Bu sezonun kadro olarak en zayıf takımı olan Ankaragücü maçta canıyla kanıyla oynadı. Ankaragücü teknik olarak Beşiktaş' tan çok ama çok zayıf bir takım. Bir bilemediniz iki tane oyuncu ile ligde birşeyler yapmaya çalışıyorlar. Fakat dün akşam Ankaragüçlü birkaç oyuncunun oynadığı sert ve hatta sakatlamaya yönelik oyunundan dolayı kendilerini kınıyorum. Ben ve taraftarlar futbolcuları kınarken sıfır toleranslı hakemimiz elini cebine sokup da malesef sarı kart bile göstermiyor. Simao' ya öyle bir girdiler ki bu karatede bile fualdir. Yasada adam öldürmeye teşebbüstür ama hakemin gözünde hiçbir şeydir. MKE' li Uğur' un bırakın iki sarı karttan oyundan atılmasını en azından dört sarı kart görmesi gerekirdi.
 
Sivok sakat mı yoksa Caravana pardon Carvalhal tarafından dinlendiriliyor mu bilmiyorum ama iyiki dün akşam sahada yoktu. Bazen cezalılar ve sakatlıklar olmadan böyle kaliteli futbolculara küçük hocalar forma vermezler. AFERİN sana Sidnei. Harikasın o kafandan öpüyorum seni. Yaş olarak küçük ama oyun olarak dev gibi bir kalple oynadığın maç için seni sonsuz kere tebrik ederim. Yüreği ile oynayan bir oyuncu kazandık. Attığın iki gol haricinde de defansda yıllardır bu takımın oyuncusuymuş gibi oynaman bizlere zevk ve gurur verdi.
 
Kara Kartalın en sevdiğim adamlarından biri de Cenk Gönen' dir. Genç file bekçisi dün akşam beni çok üzdü. Ankaragücü' nün atmış olduğu golde % 1000 hatalıydı. Senin ne işin var orada Cenk. Ne geziniyorsun sahanın ortasında. Mantar m ı topluyordun İnönü' nün çimleri arasında. Ahh Cenk ahh be kardeşim biz bir taraftar olarak hiç mi rahat maç izleyemeyeceğiz. Bir hafta sen öbür hafta başka birisi bizlere kahır çektirmeye yemininiz mi var. Bir daha dilerim böyle çok basit goller yemeyiz veya bırakın gol yemeyi pozisyon bile vermeyiz.
 
Quaresma oynadığında takımını sırtlayan bir görüntü çiziyor. Dün akşam Pektemek' e attırdığı gol pasını kaç kişi atar derseniz yine Quaresma derim. Fakat Quaresma eskisi gibi değil. Sahada kaldığı sürede takıma verdiği katkı çok az. Sen bu değilsin Qauresma. Bak geminin kaptanı da sensin. Belki sırf seni kaptan yapabilmek için Carvalhal Guti' yi kadrı dışı bıraktı, Toraman' ı ise yedek kulübesine çekti. Aklını başına al, seni ailesinden biri gibi gören bu taraftarı üzme.
 
Mke' li bazı kendini bilmez taraftarların çarşıya gönderme yaptığı o hareketlerinden ötürü kınıyorum. Çarşı inanın sizlere de KARŞI.
 
Perşembe günü oynanacak olan Bursaspor maçı, Beşiktaş açısından oldukça önemlidir. O maçı kayıpsız kapatacak Beşiktaş, iyi bir hava ve çıkış yakalayacaktır.
 
Maçın hafta başına denk gelmesi mi, yoksa bilet ve kombinelerin pahalı olması mı bilemem ama İnönü' de büyük boşluklar vardı. Yönetimin büyük Beşiktaş taraftarını düşünmesi ve bilet ve kombine fiyatların da indirime gitmesi gerekmektedir. 
 
 YORUMSUZ : "Sizler Bizim Kalbimizde Siyak Kadar Asil Beyaz Kadar Temizsiniz"
Yazarın Tüm Yazıları