Müthiş iddia: Francesco Totti dünyayı kandırdı!

Güncelleme Tarihi:

Müthiş iddia: Francesco Totti dünyayı kandırdı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2015 13:52

İtalya Tüketiciler Birliği Konfederasyonu, Roma-Lazio maçında attığı golden sonra sahada akıllı telefonla selfie yapan Roma'nın kaptanı Francesco Totti'nin cezalandırılmasını istedi. Konfederasyon, bu davranışın masumane bir sevinç gösterisi olmadığını, 'reklam' olduğunu iddia etti.

Haberin Devamı

İtalya 1. Futbol Ligi'nde geçtiğimiz hafta sonu oynanan Roma-Lazio maçında ev sahibi takımın efsane kaptanı Francesco Totti'nin, attığı ikinci golden sonra bir saha görevlisinden aldığı akıllı telefonla selfie çekmesi büyük yankı yaratmıştı. Hemen herkes bunun masum ve tamamen doğal bir sevinç gösterisi olduğuna inanırken, İtalya Tüketiciler Birliği Konfederasyonu şok bir iddia ortaya attı.

Müthiş iddia: Francesco Totti dünyayı kandırdı
ROMA-LAZIO DERBİSİ TARİHE GEÇTİ

TOTTI REKLAM YAPTI!

Tüketiciler Birliği, Totti'nin, milyonlarca seyircinin önünde kullandığı aygıtın reklamını bilinçli bir şekilde yaptığını öne sürerek haksız rekabet suçu işlediğini ve bu yüzden gerek Futbol Federasyonuna bağlı Lig Birliği merkez ceza kurulu ve Haksız Rekabet Denetleme Kurulu tarafından da para cezasına çarptırılmasını istedi.

Haberin Devamı

Müthiş iddia: Francesco Totti dünyayı kandırdı

Francesco Totti'nin bu selfie'si tüm dünyada büyük yankı yarattı.

Müthiş iddia: Francesco Totti dünyayı kandırdı
ELLEN DEGENERES'İN SELFIE'Sİ REKOR KIRDI

51 bin 252 kişinin doldurduğu Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanan Roma-Lazio derbisinde ilk yarıyı 2-0 geride kapatan Roma, 48 ve 64. dakikalarda Francesco Totti'nin attığı gollerle beraberliği kurtarmıştı. Efsane futbolcu, attığı ikinci golden sonra bir saha görevlisinden aldığı akıllı telefonla selfie çekmiş, bu poz sosyal medyaya düştüğü an binlerce retweet almıştı.

ABD'li oyuncu ve komedyen Ellen DeGeneres de 2014 Oscar ödül töreninde Samsung telefonla selfie çekmiş, Hollywood yıldızlarının yer aldığı bu kare olağanüstü ilgi görmüştü. Sonrasında bu selfienin tamamen Samsung firmasının bir organizasyonu olduğu ortaya çıkarken, söz konusu kare tüm dünyada 2.3 milyon retweet alarak bu alanda rekor kırmıştı.

Müthiş iddia: Francesco Totti dünyayı kandırdı
20 MİLYON DOLARLIK SELFIE POZU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!