Müthiş finale hazır olun

Güncelleme Tarihi:

Müthiş finale hazır olun
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2010 00:00

G.Saray’ı 3-0 yenen F.Bahçe Acıbadem, kupada 6 sette devirdiği V.Güneş Sigorta T.T. ile lig şampiyonluğu için oynayacak.

Haberin Devamı

AROMA Bayanlar Voleybol Ligi Play Off Yarı Final 3.  maçında Galatasaray’ı bir kez daha 3-0 yenen Fenerbahçe Acıbadem, seride de 3-0’la finale çıktı. Yarı finalin diğer maçında Eczacıbaşı Zentiva’yı deplasmanda 13-25, 14-25 ve 24-26’lık setlerle 3-0 yenen Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom da finale yükseldi. Seriyi 3-0’la geçen V.G.S.T.Telekom, şampiyonluk için F.Bahçe ile karşılaşacak. İki takım daha önce Türkiye Kupası finalinde de karşılaşmış, F.Bahçe 6. sete uzayan 2. maç sonunda kupaya sahip olmuştu. Finalin ilk maçı cumartesi günü saat 17.30’da.

Filede son karar 3 yabancı

VOLEYBOL Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, kulüp yöneticileri ile yaptığı toplantıda 3 yabancıda karar kıldı. Buna göre 3 yabancı oyuncu oynatan takımlar, 6. haftadan itibaren oynadıkları toplam sayı ve setin 3’te 1’i oranında yer almamış oyunculara geçici transfer hakkı da verecek. 3  yabancı oynatmayan takımlar ise, geçici transfer zorunluluğundan muaf tutulacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!