Müteahhitler seçim öncesi toplandı

Güncelleme Tarihi:

Müteahhitler seçim öncesi toplandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2018 14:14

Müteahhitler seçim öncesi toplandı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, müteahhitlerin, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) en kalabalık ve güçlü grup olduğunu belirterek, "Artık ATSO olma zamanımız gelmiştir" dedi.

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, 7 Nisan'da yapılacak ATSO seçimleri öncesi 657 müteahhitle Başaran Otel'de yemekte bir araya geldi. Yemekte müteahhitlere seslenen Başkan Karataş, müteahhitlerin ATSO'da en kalabalık ve güçlü grup olduğunu söyledi. Başkan Karataş, "Kimsenin yanına angaje olacak kadar güçsüz, müteahhitleri en üst düzeyde temsil etmeyecek kadar da cesaretsiz listelerde olamayız. Kimse bizleri dizayn etmeye kalkmasın" dedi.

ZOR GÜNLER YAŞIYORUZ

Kepez Müteahhitler Derneği Başkanı Mehmet Ali Ünal ve yönetim kurulu üyelerinin de kendileriyle aynı görüşü paylaştığını ifade eden Başkan Deniz Karataş, müteahhitlerin son dönemde karşılaştığı sıkıntılar ve uygulanması mümkün olmayan ağır şartlar nedeniyle zor günler geçirdiğini söyledi.

'ATSO'DA OLMALIYIZ'

Müteahhitlerin yaşadığı sıkıntıları bir dosya halinde federasyonlarına sunduklarını vurgulayan Deniz Karataş, "İlgili bakanlığı bildirildi. Ağır şartlar nedeniyle müteahhitlerin eli kolu bağlanmıştır. Bu zor günleri aşmak için çaba gösteriyoruz. Bu mücadelemizde maalesef ATSO'yu yanımızda göremedik, aidatını ödediğimiz kurumdan hak ettiğimiz hizmeti alamadık, müdahale etmek zorunda kaldık. Değişim arifesindeyiz. Değişim kaçınılmazdır. ATSO'da bizim olmamızın zamanı gelmiştir" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!