"Müşteri değiliz taraftarız biz"

Güncelleme Tarihi:

Müşteri değiliz taraftarız biz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2012 21:49

Kasımpaşa-F.Bahçe maçında tribünlerde bilet fiyatlarına tepkiler yükselirken, taraftarlar “Müşteri değiliz taraftarız biz” şeklinde tempo tuttu.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın 120 (Maraton kapalı), 80 (Kale arkası kapalı, misafir) ve 40 lira olan bilet fiyatları, iki takımın taraftarlarınca tepki gördü.

Kasımpaşa tribününe giren Fenerbahçeli ve aralarında Kasımpaşalı taraftarların da bulunduğu gruptan yükselen “Müşteri değiliz taraftarız biz” şeklindeki tezahürata, Kasımpaşa tribünlerinden de destek geldi.

Taraftarlar tepkilerini zaman zaman da “Yönetim istifa” şeklinde tempo tutarak dile getirdi.

Fenerbahçeli taraftarlar, misafir seyirci tribününe girdikten sonra Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz'e bilet fiyatları nedeniyle kısa bir süre küfürlü tezahüratta bulundu.

Fenerbahçeli taraftarlar Kasımpaşa tribününde de yer aldı

Fenerbahçeli bir grup taraftar, kendileri için ayrılan tribünün bilet fiyatlarının yüksekliği nedeniyle, fiyatı diğer tribüne göre daha düşük olan açık bölümdeki Kasımpaşa tribünlerinde yer alarak takımlarına destek verdi.

Haberin Devamı

Maç öncesi aralarında Kasımpaşa taraftarlarının da yer aldığı Fenerbahçeli grup, “Volkan, Paşa'yı buraya getir”, “Paşa Fener el ele hep beraber tribüne” şeklinde tempo tuttu.

Tribünlerin yarısı boş kaldı

Bilet fiyatları nedeniyle Kasımpaşa-Fenerbahçe mücadelesinde Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nın tribünlerinin yarısı boş kaldı.

Skor tabelasının bulunduğu kale arkası tribünü tamamen boş kalırken, kale arkası kapalı tribünde çok az sayıda Kasımpaşalı taraftar yer aldı.

Kale arkası kapalı tribün bölümünde yer alan sarı-lacivertli taraftarlar da bu tribünün tamamını dolduramadı.

Kasımpaşa, antrenör Kılıç yönetiminde sahaya çıktı

Kasımpaşa, Fenerbahçe karşısında sahaya yardımcı antrenör Fuat Kılıç yönetiminde çıktı.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Sivaspor karşısında deplasmanda alınan 1-0'lık mağlubiyetin ardından teknik direktör Metin Diyadin'in görevine son verilmesiyle teknik direktörsüz kalan Kasımpaşa'da, takımın başında antrenör Kılıç yer aldı.

Notlar

-Fenerbahçeli taraftarların bulunduğu tribünün yan tarafına asılan “Tekirdağ T Tipi cezaevinden Fenerbahçe'ye sevgilerle” yazılı pankart maç öncesinde polis tarafından kaldırıldı.

Haberin Devamı

-Sezon başında Fenerbahçe'den Kasımpaşa'ya transfer olan Özer Hurmacı ile daha önce Fenerbahçe forması giyen İlhan Eker ve Ali Bilgin maç öncesi eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdi.

-(A) Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve yardımcıları da karşılaşmayı izledi.

-Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve sarı-lacivertli çok sayıda yönetici, protokol tribününden karşılaşmayı takip etti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!