Mustafa'ya karşı zalim olabiliyorum

Güncelleme Tarihi:

Mustafaya karşı zalim olabiliyorum
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2009 00:00

“Unutulmaz” dizisinde Seval rolüyle beğeni kazanan genç oyuncu Roksan Lülü ile oyunculuk kariyeri ve Muro karakteriyle tanınan Mustafa Üstündağ’la olan ilişkisi hakkında konuştuk. Lülü, “Mustafa’nın oyunculuğunu eleştirme konusunda zalim olabiliyorum” diyor.

Haberin Devamı

ROKSAN LÜLÜ - MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ FOTOĞRAFLARI  

* “Unutulmaz” dizisinde Seval karakterini canlandırıyordunuz. Bir aydır sizi dizide göremiyoruz. Diziden ayrıldınız mı?

- Evet, ayrıldım. Seval’in yapması gerekenler bitti. Bugüne kadar oynadığım karakterler hep masum iyi karakterlerdi. Ama Seval ortalığı aşkı uğruna karıştıran kötülükler yapabilen biraz sinsi bir karakterdi. Üzerime yapışan iyi kız tiplemesinden biraz uzaklaşıp başka şeyler denemiş oldum.

* Şu sıralar yeni bir dizi projeniz var mı?              

- Aksiyon ve komedi dizisi projesi var. Ancak henüz karar vermiş değilim.         

* Mimar Sinan Üniversitesi’nde Sinema-Televizyon Bölümü’nde okuyorsunuz. Tunç Başaran’ın yönettiği “Vesaire Vesaire” adlı filmin senaryosu size ve babanıza ait. şu anda yazdığınız başka bir senaryo var mı?
  
- Evet şu an bir senaryo üzerine çalışıyorum. Benim tarzım komedi, yeni senaryom da komedi ağırlıklı. Ancak bu seferkini kendim filme çekmek istiyorum.

MUSTAFA BENİM EŞİM  

* Muro karakteriyle tanınan Mustafa Üstündağ ile berabersiniz...Geçtiğimiz günlerde “Abimm” filminin galasında Mustafa Bey, “Roksen benim eşim, eş olmak için illaki imza atmak gerekmiyor” dedi. Siz neler söyleyeceksiniz?


- Bir buçuk yıldır güzel giden bir ilişkimiz var. Ben de onun gibi düşünüyorum. ınsanın eş olması için illaki imza atması gerekmiyor. Biz birbirimizi öyle görüyoruz. şimdilik gayet mutluyuz. O benim eşim.

* “Abimm” filmini nasıl buldunuz?

- Filmden çok etkilendim gerçekten. Ben senaryoyu ilk okuyanlardanım. Okuduğum anda bayıldım. Çok iyi bir senaryosu var. Oyuncular da çok güzel oynamışlar. Hikaye insanı alıp götürüyor. ızlerken resmen boğazım düğümlendi.

* Filmde sevgiliniz rol alıyor diye iltimas geçmiyorsunuz değil mi?

- Hayır, kesinlikle. Hatta daha objektifim. Mustafa’ya karşı oyunculuğunu eleştirme konusunda daha zalim olabiliyorum. O yüzden gönül rahatlığıyla beğendiğimi söylüyorum.

* Sizi Mustafa Üstündağ ile neden magazin basında göremiyoruz?

- Bizim gece hayatımız yok. Popüler mekanlara gitmek yerine daha sakin yerleri tercih ettiğimiz için görüntülenmiyoruz.

* Kıskanç mısınız?

- Hayır, değilimdir. Sevdiğim insanı sahiplenirim o ayrı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!