Mustafa Satıcı ihracatçıyla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Satıcı ihracatçıyla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2018 12:15

Mustafa Satıcı ihracatçıyla buluştu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - BATI Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Yönetim Kurulu Başkan Adayı Mustafa Satıcı, yaklaşık 150 yaş meyve sebze ihracatçısıyla bir araya geldiği toplantıda gövde gösterisi yaptı.

BAİB Başkanı Mustafa Satıcı, nisan ayında yapılacak BAİB seçimli genel kurulu öncesinde adaylığını açıkladı. Çalışmalarına hızlı başlangıç yapan Mustafa Satıcı, Antalya bölgesinde faaliyet gösteren yaş meyve sebze ihracatçılarıyla bir araya geldi. Gazi Bulvarı'ndaki bir restoranda düzenlenen ve yaklaşık 150 ihracatçının katıldığı toplantıda Antalya Tüccar ve Esnaflar Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Özaydın, Hal Komisyoncuları Dernek Başkanı Nevzat Akçan, Hal Komisyoncuları Dernek eski başkanı Cüneyt Doğan da yer aldı. Mustafa Satıcı'ya, yönetim kurulu listesinde bulunan Ali Demir, Erdoğan Ekinci ve Adem Özaydın da eşlik etti.

Sıcak bir ortamda başlayan kahvaltının ardından misafirlerine hitap eden Mustafa Satıcı, kendisine ve yönetim kurulu listesinde bulunan çalışma arkadaşlarına gösterilen teveccühten dolayı teşekkür etti. Bu güne kadar ayrım yapmadan bölge ihracatının artması ve ihracat ailesinin işlerinin sorunsuz şekilde sürmesi için çalıştıklarını kaydeden Satıcı, “Bizlere yeniden görev vermeniz halinde yine aynı duygularla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Daha güçlü bir yönetim kadrosu ile yola çıktık" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!