Mustafa Sandal'ın eşi kimdir? Emina Sandal kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Sandalın eşi kimdir Emina Sandal kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2017 16:11

Emina Sandal, güzelliği ve fiziği ile magazin dünyasının dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Mustafa sandal ile 2008 yılından bu yana evliliklerini devam ettiren Emina Sandal, oyunculuk, modellik, beste ve söz yazarlığı gibi özellikleriyle ülkesi Sırbistan'da ve Türkiye'de adından söz ettiriyor. Peki, Emina Sandal kimdir, kaç yaşındadır? İşte, güzel oyuncu hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Emina Sandal, 15 Ocak 1982 tarihinde Sırbistan'ın Novi Pazar kentinde dünyaya geldi. Üç çocuklu bir ailenin en küçük ferdi olarak dünyaya gelen Emina Sandal, bir dönem Amerikan Basketbol Ligi NBA'da boy gösteren Mirsad Türkcan'ın küçük kız kardeşidir. Doktor anne ve babanın kızı olan Emina Sandal, henüz 11 yaşındayken babasını kaybetmenin acısını yaşamıştır. 

Küçük yaşlardan itibaren hayalindeki meslek olan mimarlık için büyük çaba gösteren Emina, sesindeki yeteneği fark edince bu gayesinden vazgeçip müziğe yönelmiştir.

Belgrad'ta BK Üniversitesi'de (Univerzitet Braća Karić) Yapımcılık, İşletme (Yönetim) bölümlerini bitiren Emina, İlköğretim ve lise hayatını ise Novi Pazar şehrinde geçirmiştir. Yedi yaşında başladığı müzik hayatında Emina Sandal ülkesinin en iyi müzik okullarına gitmiştir. Bu okula yedi yaşında klasik gitar eğitimi ile başlamış, okul korosuna alınmış, müzik yeteneği henüz küçük yaşlarda tüm öğretmenleri tarafından fark edilmiştir. Aynı zamanda başarılı bir dansçı olan Emina Sandal, okul döneminde çok fazla folklor topluluğunda yer almış ve birkaç dans okuluna gitmiştir. 

13 Ocak 2008 tarihinde Mustafa Sandal ile dünya evine giren şarkıcının; 8 Ağustos 2008 (08.08.2008) tarihinde Yaman adında (Balkan ülkelerinde Jaman olarak bilinen) bir oğlu olmuştur. Sayısız başarıya imza atmış ünlü şarkıcı Emina Sandal, Goran Bregović bestesi olan Ti Kvariigro (Ти квариигро) ile 2010 Eurovision Şarkı Yarışması için Sırbistan adına halk ve jüri tarafından seçilen üç adaydan birisi olmuştur.

BAKMADAN GEÇME!