Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde ilk etkinlikler başladı

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde ilk etkinlikler başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2016 17:26

Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde ilk etkinlikler başladı

Haberin Devamı

 İSTANBUL,(DHA) ATAŞEHİR Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Sanat Eğitimini Mahallenize Getiriyoruz” projesinde çeşitli branşlarda öğrenim gören öğrenciler yıl sonu performanslarını Ataşehir Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde sergilediler.

Örnek Mahallesi’nde yapımı bitirilerek hizmete açılan Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde ilk etkinlik, "Sanat Eğitim Kursları Yıl Sonu Gösterisi" ile başladı.

Keman, Bağlama, Gitar, Piyano, Resim, Halk Oyunları, Tiyatro, Drama, Zumba, Temel Müzik Eğitimi, Şan, Türk Sanat Müziği Korosu ve Türk Halk Müziği Korosu eğitimi alan çocuklar, gençler ve yetişkinler aldıkları eğitimi performansa dönüştürme ve müzikal olarak kendilerini ifade edebilme şanslarına sahip oldular.

Ataşehir Belediyesi Gençlik Orkestrası ise; Acıbadem Üniversitesi’nin Astronomi Şenliği’nde, Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Konferans Salonu’nda “İki Sonsuz Keşif ve Astronomi” isimli bir konser verdi.

Ana Renkler projesi kapsamında eğitim gören kursiyerlerin “Sanatla Yaşamak” isimli yılsonu sergisi Ataşehir Belediyesi Cemal Süreyya Sergi Salonu’nda açıldı.

(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!