Mustafa Koç’un hayali

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Koç’un hayali
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2017 15:33

İstanbul Riva’da yapılacak olan “Mustafa Koç Golf Sahası” İstanbul Golf Kulübü üyelerinin katılımıyla düzenlenen bir etkinlikle tanıtıldı.

Haberin Devamı

2016 yılında hayatını kaybeden Mustafa Koç’un anısına İstanbul Riva’da golf sahası yapılacak. İstanbul Golf Kulübü Üyeleri, Mustafa V. Koç Golf Sahası’nı kulübün başkanı ve Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Caroline Koç ev sahipliğinde düzenlenen bir saha turu ile alanı yerinde inceledi. Caroline Koç, “Sevgili Mustafa küçük yaşlarda başladığı golf merakını, severek ve ilgi duyarak çok ileri bir noktaya taşımıştı. Türkiye’de golf sporunun önemli bir yere gelmesini ve tanınmasında bizzat önemli destekleri oldu. İstanbul’a yakışır bir tesisi hayata geçirmek ve tabii ki daha fazla insana dokunmak, onları golf sporuyla tanıştırmak en büyük amacıydı. Hayali bizler için vasiyeti oldu. Bu proje Mustafa’nın bize mirası” dedi.

Mustafa Koç’un hayali

David Jones - Rahmi Koç - Caroline Koç

Haberin Devamı

Mustafa Koç’un hayali

5810 metre uzunluğunda yeşil bir vadi üzerine kurulan 70 parlık şampiyona golf sahasının mimarlığını dünyaca ünlü golf oyuncusu David Jones üstlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!