Mustafa Kemal'de 2 bin kişilik iftar sofrası

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Kemalde 2 bin kişilik iftar sofrası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2017 10:35

Mustafa Kemal'de 2 bin kişilik iftar sofrası

Haberin Devamı

KARŞIYAKA Belediyesi, ilçedeki Mustafa Kemal Mahallesi'nde kurulan iftar sofrasında yaklaşık iki bin kişiyi buluşturdu. Karşıyaka'da Kadir Gecesi olan 21 Haziran Çarşamba günü da Çarşı içinde 10 bin kişilik iftar sofrası kurulacağı, aynı gece, Zübeyde Hanım Mahallesi'nde de 6 bin kişi ile sahur yapılacağı bildirildi.

Ramazan ayı boyunca, farklı mahallelerde kurulan iftar sofralarında Karşıyakalıları bir araya getiren Karşıyaka Belediyesi, bu kez Mustafa Kemal Mahallesi sakinleri ile iftarın bereketini paylaştı. İftara Belediye Başkanvekili Süha Barlak, CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, meclis üyeleri ve muhtarlar da katıldı. Pazaryerinin yan kısmındaki açık alanda gerçekleştirilen etkinlik için dev sofralar kuruldu ve yaklaşık 2 bin kişi bir araya geldi. Ney dinletisinin ardından dualarla iftar yapıldı.

10 BİN KİŞİ İLE İFTAR, 6 BİN KİŞİ İLE SAHUR

Karşıyaka Belediyesi, en kalabalık iftar sofrasını Kadir Gecesi'ne denk gelen 21 Haziran Çarşamba günü, Karşıyaka Çarşısı içinde kuracak. Çarşı boydan boya iftar sofraları ile donatılacak ve 10 bin kişi ile iftar açılacak. Aynı akşamın sahurunda ise Zübeyde Hanım Mahallesi'ndeki KSK 100. Yıl Meydanı'nda 6 bin kişilik sahur sofraları kurulacak, niyetler edilecek. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Kadir Gecesi'nde önce iftarımızı açacağız, sonra sahur soframızda buluşacağız. Tüm Karşıyakalıları, bu güzel ve bereketli organizasyonlarımıza davet ediyorum" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!