Mustafa Erdoğan ve Dragone ortak proje yapacak

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Erdoğan ve Dragone ortak proje yapacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2016 14:12

Mustafa Erdoğan ve Dragone ortak proje yapacak

Haberin Devamı

 

SERİK, (DHA) - ANTALYA'nın Serik İlçesi'ndeki Antalya Aspendos Arena'da gösteri yapan Anadolu Ateşi, ilgiyle izlendi. Gösteri arasında, eğlence dünyasının en önemli isimleri arasında gösterilen Franco Dragone ile Mustafa Erdoğan, ortak proje yapma kararını açıkladı.

Anadolu Ateşi gösteri grubu dün akşam Antalya Aspendos Arena'da gösteri sundu. Gösteriyi çok sayıda sanat severin yanı sıra eğlence dünyasının en önemli isimleri arasında gösterilen Franco Dragone de izledi. Temel konsepti medeniyetler buluşması olan ve doğuyla batı kültürlerinin buluşmasını hedefleyen gösteri izleyenleri büyüledi. Çeşitli halk dansları figürlerinin sergilendiği gösteri sonrası grup ayakta alkışlandı.

Gösteri arasında Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan ile sahneye çıkan Franco Dragone, işbirliği yapma kararı aldıklarını açıkladı. Erdoğan ile ortak bir proje yapma kararı aldıklarını söyleyen Dragone, Erdoğan'ın dünyada milyonlarca izleyicisi olduğunu, kendisinin de yaklaşık 100 milyon izleyicisi olduğunu kaydetti. Dragone, "Benim 100 milyonum ile onun 100 milyonu bir araya gelince dünya üzerinde çok büyük bir seyirci kitlesi elde ediliyor. Bir araya geldiğimiz zaman çok daha güçlü olacağız. Türkiye'yi dünyanın gururu haline getirmeliyiz ve dünyaya tanıtmalıyız. Umarım Mustafa ile de çok büyük işler yapacağız" dedi.

Mustafa Erdoğan da Dragone'yi ağırlamaktan büyük onur duyduğunu söyledi. Erdoğan, "Gösteri sanatları dünyasının dahisi ve dünyadaki bütün büyük şovları dizayn eden ustayla çalışmak, benim için büyük bir onur olacak. Türkiye'yi şimdiye kadar tek başımıza tanıtıyorduk. 45 milyon seyirciye ulaşmış durumdayız. Türkiye'de ve dünyanın her yerindeyiz ama Dragone ile birlikte olduğumuz zaman gücümüzü katlayarak artıracağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!