Mustafa Denizli'nin oteli açıldı

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Denizlinin oteli açıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2010 12:59

BEŞİKTAŞ'ın eski teknik direktörü Mustafa Denizli ile Bülent Çizmeci'nin ortağı olduğu, İzmir'in Çeşme İlçesi'ndeki Captain Suit Otel, çok sayıda ünlü konuğun katıldığı törenle açıldı.

Haberin Devamı

DENİZLİ'NİN OTELİ AÇILDI -Galeri

Otelin açılış kurdelesi, Mustafa Denizli, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Çeşme Kaymakamı Cafer Sarılı, Çeşme Belediye Başkanı CHP'li Faik Tütüncüoğlu, oyuncu Selçuk Yöntem ve İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Necip Kalkan tarafından kesildi.
Denizli, arkadaşları ile birlikte ortaya şirin bir eser çıkardıklarını belirterek, “Burada bulunmadığım süre içinde otelin yükünü arkadaşlarım çekti. Bunun için arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Güzel bir otel yaptık. İnşallah önümüzdeki dönem Çeşme turizmine, ülke turizmine faydalı bir eser olur, bizler de mutlu oluruz. Artık yaz dönemlerinde burada dinlenme ortamı bulacağım. Burası rahmetli ağabeyim İsmail Denizli'nin projesiydi. Bitirmek bize nasip oldu” dedi.

Captain Suit Otel'in proje ortağı Bülent Çizmeci ise “Burası bildiğiniz gibi Mustafa Denizli'ye ait Kaptan Otel'di. Önce kendisine projemizi anlattık. Yaptığımız planlamaya göre önce eski oteli yıkarak, bloklar halinde 82 suit odadan oluşan Capatin Suit’in yapımına başladık. Otelimizin açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Çizmeci, Capatin Suit Otel projesini Mustafa Denizli, Yüksek Mimar Kaan Yıldırım, Kamil Yıldırım ile birlikte gerçekleştirdiklerini belirtti.

Açılışta futbolla ilgili sorular yöneltilen Denizli, 2010- 2011 sezonunda Beşiktaş’ın iddialı bir takım haline geldiğini vurguladı, Ricardo Quaresma transferi ile yorumlarını lig başlayınca yapacağını söyledi.

82 suit odadan oluşan otelde yeni müşterilerini ağırlamaya başlayan Mustafa Denizli ve aralarında gazeteci Uğur Dündar'ın da bulunduğu açılışa katılan davetliler, keyifli saatler yaşadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!