Mustafa Denizli'nin ilk idmanında iki sakatlık birden

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Denizlinin ilk idmanında iki sakatlık birden
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2015 15:53

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin Galatasaray'da yaptırdığı ilk antrenmanda Lukas Podolski ve Hakan Balta, aldıkları darbeler nedeniyle sakatlandı. Ancak iki oyuncudan iyi haber geldi. İki futbolcunun da tedbir amacı ile antrenmanı bıraktığı ve Podolski ile Hakan'ın Kasımpaşa maçında takımdaki yerini alacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, sarı kırmızılı takımdaki görevine şanssız başladı.

Tecrübeli çalıştırıcının öğle saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı ilk antrenmanda iki futbolcu birden sakatlandı.

Mustafa Denizlinin ilk idmanında iki sakatlık birden
İki takım halinde hareketli pas çalışmasının ardından 60 metrede çift kale maç yapan sarı kırmızılılarda Lukas Podolski ve Hakan Balta, aldıkları darbeler nedeniyle idmanı yarıda bıraktı. İki futbolcunun da tedbir amacı ile antrenmanı bıraktığı ve Podolski ile Hakan'ın Kasımpaşa maçında takımdaki yerini alacağı belirtildi. 

Atletico Madrid maçında sakatlanan ve sağ üst arka adalesinde ikinci derecede zorlanma tespit edilen Jason Denayer'in tedavisine de başladı. Belçikalı oyuncu pazar günü yapılacak Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Sarı kırmızılılarda sakatlığı bulunan Hamit Altıntop da tedavisinin ardından bireysel idman yaptı.

Mustafa Denizlinin ilk idmanında iki sakatlık birden

Antrenmanda yeni kondisyoner Stefano Marrone de yer aldı (beyaz eşofmanlı).

Galatasaray, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını yarın akşam saat 17.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayarak Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!