Mustafa Denizli'den sürpriz Donk hamlesi!

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Denizliden sürpriz Donk hamlesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2016 14:16

Galatasaray teknik direktörü Mustafa Denizli, Gaziantepspor maçında Donk'un yerine Jose Rodriguez'e forma vermesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı ekipte Sneijder ve Podolski'nin kart cezalısı olması nedeniyle bugün Gaziantepspor maçında oynamayacağı 90 dakikada tecrübeli teknik adam formsuz da olsa Bilal ve Umut'a yer verecek. Bilal ligde son golünü 4 ay önce Eskişehirspor'a, son asistini ise 2 ay önce Kayserispor maçında yaptı. 

Lukas Podolski’nin yerine sahaya çıkacak olan Umut Bulut da gol orucunda... Son haftalarda çok net pozisyonları gole çeviremeyerek saç baş yolduran Umut Bulut ise ligde son golünü 20 Aralık tarihinde Akhisar Belediyespor’a attı.

DONK'A KESİK
UEFA Avrupa Ligi rövanş karşılaşmasında 3-1 kaybedilen Lazio maçı sonrasında Ryan Donk'u açık şekilde eleştiren Mustafa Denizli'nin Hollandalı oyuncuyu bugün kesmeyi düşündüğü öğrenildi.

Tecrübeli teknik adamın formsuz olan Donk'un yerine Jose Rodriguez'i ilk 11'e dahil etmeyi planladığı ortaya çıktı. Denizli'nin dün yapılan son taktik idmanında Rodriguez ile birlikte orta saha hattında Sabri, Selçuk, Olcan ve Bilal'e yer verdiği belirtildi.

Haberin Devamı

Tecrübeli teknik adam bugün Olcan Adın ve haftalar sonra yeniden Martin Linnes'e ilk 11'de yer verecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!