Mustafa Denizli'den olay yaratacak sözler

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Denizliden olay yaratacak sözler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2014 13:53

Hürriyet yazarı Mustafa Denizli, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’ın sezonun ilk iki haftasında iki teknik direktörün görevine son vermesi karşısında spor medyasının ve Türk antrenörlerin takındığı tavrı sert ifadelerle eleştirdi...

Haberin Devamı

-Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’ın, daha sezonun ikinci haftasında iki teknik direktörü göndermesini nasıl değerlendiriyorsunuz?
Burada esas hadise spor medyasının tutumu… Bu Gençlerbirliği’nin, bir antrenörü daha daha sezon başlamadan (Kemal Özdeş), diğer antrenörü ise ikinci hafta sonunda (Mustafa Kaplan) görevden alması medyada büyük ölçüde eleştirildi. İlhan Cavcav’a ‘bu nasıl iştir, bu insanları sen getirdin; birini sezon başlamadan, diğerini ikinci haftada gönderdin’ diye veryansın ettiler. Yani ona yanlış yaptı diye eleştiride bulundular. Ondan sonra Gençlerbirliği gitti Eskişehirspor’u yendi. Ertesi gün spor basını ‘Cavcav’ın zaferi’ diye manşet yaptı. Ben bu çelişkiye dikkat çekmek istiyorum. Yazdığının arkasında dur, bir gün evvel eleştirdiğin bir hareketi tesadüfi bir galibiyetle meşrulaştırma.

-Türk antrenörlerin bu olay karşısındaki tutumunu nasıl görüyorsunuz?
Türk antrenörlerinin bu hadiseyle ilgisi şudur. Zaten bu kulüplerde çalışmayı kabul edenler, sene başında gönderilmeyi kabul edenlerden seçiliyor.

-İlhan Cavcav kendisini 61 teknik direktörün aradığını söylüyor..!
Onu arayan 61 antrenör iki hafta sonra kovulmayı hak eden antrenörlerdir…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!