Mustafa Denizli’den açıklama

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Denizli’den açıklama
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2017 22:03

Futbol adamı Mustafa Denizli, kendisi ve boşanma aşamasında olduğu eşi Evin Elçi Denizli ile ilgili haberler üzerine bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Açıklama şöyle:

“Değerli Kamuoyu ve Değerli Basın Mensupları Dikkatine; Ülkemizin zor zamanlar geçirdiği böylesi bir dönemde, özel hayatımın kamuoyu önünde tartışılması ve gündemi meşgul etmesinin tarif edilemez üzüntüsü içerisindeyim. Aylar önce açmış olduğum bu davanın bilgim ve isteğim dışında medyaya yansımış olması ve buna verilen yanıtlar, polemik yaratma arzusu tavrımı değiştirmeyecektir. Tarafıma yöneltilen bütün iddialarla ilgili mahkemeye gerekli belge ve resmi evrakları sunan bizzat şahsımdır. Dolayısı ile Yüce Türk Adaleti’nin önünde yapılacak olan yargılamanın gazete haberleri üzerinden manipüle edilmesi ve yönlendirilmesinde taraf olmayacağımı saygılarımla arz ederim.”

Mustafa Denizli

VE EŞİ EVİN ELÇİ DENİZLİ AÇIKLAMASI

AYNI konuyla ilgili, Evin Elçi Denizli de dün bir açıklama yaptı. Bu açıklama da özetle şöyle:“Eşim Mustafa Denizli’ye boşanmak istediğimi, beni bu kararı alma noktasına getiren sebeplerin hassasiyetine ve aile mahremiyetine büyük bir özen ve incelik göstererek dile getirmişken ve aynı hassasiyeti kendisinden de beklerken, Mustafa Denizli’nin, ismine ve kendisine yakıştıramadığım bir şekilde, benim ve ailem hakkında hilafı hakikat beyanlarda bulunarak boşanma davası açmış olması karşısında büyük bir üzüntü ve şaşkınlık duymaktayım...  Suç duyurusundaki, Mustafa Denizli’nin darp edildiğine ve kendisinden 5 milyon TL para istendiğine dair iddialar tamamen hilafı hakikat beyanlardan ibaret olup, bir yanılsama yaratma ve gerçek boşanma sebeplerini çarpıtma amacı gütmektedir... Bu algı operasyonu çerçevesinde şahsım ve ailem hakkında ileri sürülen tüm iddia ve beyanları esefle karşıladığımı kamuoyuna saygıyla duyururum.”

BAKMADAN GEÇME!