Mustafa Denizli ve Hakan Balta 11 yıl sonra buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Denizli ve Hakan Balta 11 yıl sonra buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2015 21:39

2003-04 sezonunda Vestel Manisaspor'da birlikte çalışan Mustafa Denizli ile Hakan Balta'nın yolları 11 yıl sonra Galatasaray'da yeniden kesişti.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın mevcut kadrosunda daha önce Mustafa Denizli ile çalışan sadece bir futbolcu bulunuyor. Denizli'nin 2003-04 sezonunda çalıştırdığı Vestel Manisaspor'un kadrosunda yer alan Hakan Balta, 11 yıl sonra tecrübeli teknik adamla aynı takımda buluştu.

Mustafa Denizli ve Hakan Balta 11 yıl sonra buluşuyor

Hakan Balta 2003-04 sezonunda Manisaspor'da forma giymişti.

Mustafa Denizli, A Milli Takımımız'ın Çek Cumhuriyeti'ni deplasmanda 2-0 yendiği karşılaşma sonrasında Hakan Balta'ya övgüler yağdırarak şunları söylemişti:
"Hakan Balta oynasa da, oynamasa da, her zaman hazır. Saha içinde sadece işini yapan örnek bir futbolcu. Galatasaray'ın kontratını uzatması da çok önemli. Galatasaray, bu sözleşmeyle insanlık kimliğini uzattı bence. çok doğru bir karar."

Haberin Devamı

İLK İDMANI CUMA GÜNÜ YAPTIRACAK
Öte yandan Mustafa Denizli, takımla ilk antrenmanına cuma günü çıkacak. Galatasaray kafilesi Atletico Madrid maçının ardından geceyi Madrid'de geçirecek ve burada bir idman yaptıktan sonra İstanbul'a dönecek. Sarı kırmızılılar ertesi gün de Denizli yönetimindeki ilk idmanlarına çıkacak.

Cumartesi günü takıma bir antrenman daha yaptıracak olan Denizli, Pazar günü de Kasımpaşa önünde ilk sınavını verecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!