Mustafa Denizli uyardı

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Denizli uyardı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2009 15:35

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Turkcell Süper Lig'de 3 Mayıs Pazar günü Fenerbahçe ile yapacakları derbinin önemi konusunda futbolcularını uyardığını söyledi.

Haberin Devamı

Denizli'nin kızları konuştu

Denizli, Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, hem futbol, hem de sahadaki davranış biçimleri konusunda Beşiktaş'ın büyüklüğüne yakışır şekilde davranacaklarını, bunun için çalıştıklarını ifade etti.

Deneyimli teknik adam, basında yer alan bazı gerçek dışı haberlerle ilgili olarak da siyah-beyazlı kulübün internet sitesine açıklama yaptı.
Bazı gazetelerde Fenerbahçe maçıyla ilgili söylemediği ifadelerin yer aldığını belirten Denizli, şunları kaydetti:

“Ben Fenerbahçe maçıyla ilgili görüşlerimi basın mensupları ile salı günü antrenmanda paylaştım. Bunun dışında bir açıklamam olmadı. Fenerbahçe maçının primleri de yazılan gibi değildir. Bizim prim sistemimiz her maç için aynıdır ve normal devam etmektedir. Transfer konusunda çıkan haberler de doğru değildir. Biz şu anda transferi değil, iki kupadaki hedeflerimizi düşünüyoruz.”

Haberin Devamı

Denizli, derbinin önemi konusunda futbolcularını uyardığını, hem futbol, hem sahadaki davranış biçimleri konusunda Beşiktaş'ın büyüklüğüne yakışır şekilde davranacaklarını, bunun için çalıştıklarını anlattı.

Mustafa Denizli ayrıca, “Beşiktaş kazanıp, yoluna devam edecek” diyerek sözlerini tamamladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!