Mustafa Denizli: Taffarel 'gel' dedi, gidiyorum

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Denizli: Taffarel gel dedi, gidiyorum
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2015 13:10

Galatasaray'ın yeni teknik patronu Mustafa Denizli, İstanbul'daki programını değiştirerek Atletico Madrid maçını izlemek için Madrid'e gitti. Denizli, İspanya'ya hareketinden önce yaptığı açıklamada, "Taffarel bana telefonda 'Hocam İstanbul'daki işlerinizi sonra da halledersiniz. Takımın yanında olmanızı istiyoruz' dedi. Ben de bunun üzerine gitme kararı aldım" dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, sarı kırmızılı takımın bu akşam Atletico Madrid ile oynayacağı maçı izlemek için Madrid'e gidiyor.

Daha önceki açıklamalarında, "Florya Metin Oktay Tesisleri ve Türk Telekom Arena'daki incelemelerimi tamamladıktan sonra takımın karşısına geçeceğim" diyerek Madrid'e gitme şansının çok az olduğunu ifade eden Denizli, neden fikir değiştirdiğini şöyle anlattı:

"Taffarel'le telefon konuşması yaptık. Bana 'hocam sen İstanbul'daki işlerini yarın da halledersin. Bugün gel takımın yanında ol, seni yanlarında görsünler' dedi. Ben de bunun üzerine İstanbul'daki işlerime ara verdim. Yarın kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bugün Madrid'de maçımızı izleyeceğiz ve her şeyimizle takımımızın yanında olacağız" dedi.

Haberin Devamı

"MARRONE İLE ANLAŞTIK"
Mustafa Denizli, teknik ekibine dahil etmek istediği kondisyoner Stefano Marrone ile konuşup anlaşmaya vardığını da açıkladı.

Tecrübeli teknik adam, yardımcı antrenörlük konusunun henüz netleşmediğini sözlerine ekledi.

Mustafa Denizli'ye İspanya seyahatinde, kulüp başkanı Dursun Özbek de eşlik ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!