Mustafa Denizli farkı! Bana gelme...

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Denizli farkı Bana gelme...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2015 07:43

Mustafa Denizli, Kasımpaşa maçında attığı golden sonra kendisine koşan Burak Yılmaz'a, taraftarları işaret ederek, "Bana değil onlara git" dedi. Denizli ayrıca, bazı futbolcularının eleştirdiği eski teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na sahip çıktı. 

Haberin Devamı

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, 'farkını' Kasımpaşa maçında bir kez daha gösterdi.

Karşılaşmanın 13. dakikasında Podolski'nin pasında sarı kırmızılı takımı 1-0 öne geçiren golü atan Burak Yılmaz, golden sonra sevincini paylaşmak üzere Denizli'ye doğru koşmaya başladı.

Mustafa Denizli farkı Bana gelme...

(Fotoğraf Lig TV'den alınmıştır)

Ancak tecrübeli teknik adam eliyle 'dur, bana değil taraftarlara git' diyerek tribünleri işaret etti. Ancak Burak Yılmaz bu işarete rağmen hocasına koşup ona sarıldı.

"FUTBOLCULARIN ÖYLE KONUŞMALARI DOĞRU DEĞİL"
Mustafa Denizli ayrıca, futbolculardan Sneijder, Muslera, Burak, Semih ve Yasin'in, "Onun döneminde iyi çalışmıyorduk" sözleriyle eleştirdiği eski teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na da sahip çıktı. 

Haberin Devamı

Hamzaoğlu aleyhine konuşan oyuncuları eleştiren Denizli, bu tür ayrılıkların ardından konuşmayı doğru bulmadığını belirterek, "Futbolcuların açıklamalarını ben takip etmedim. Neden böyle bir konuya girmek isterler, onu bilemiyorum. Dönem içerisinde şey yaparız. Yaşanmışlıklar, çocuklarımızı etkilememeli. Bir ayrılıktan sonra çok fazla konuşmamalı. Herkesin büyük hizmetleri geçmiştir. Bunlara takılmamak lazım" dedi.

BAKMADAN GEÇME!