Mustafa Çulcu: 2 golden önce faul vardı, 1 de penaltıyı atladı

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Çulcu: 2 golden önce faul vardı, 1 de penaltıyı atladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2016 00:04

Merkez Hakem Kurulu eski başkanı Mustafa Çulcu, Fenerbahçe-Kasımpaşa maçının hakemi Bülent Yıldırım'ın performansını değerlendirdi...

Haberin Devamı

DAKİKA 16: TAÇ ATIŞINDA TERS DÜŞTÜLER!
Top Kasımpaşalı futbolcudan taca çıktı. 1 no'lu yardımcı haklı olarak Fenerbahçe lehine bayrak kaldırdı. Ancak Bülent Yıldırım tacı Kasımpaşa lehine verince hakemler ters düştü. Sonra Yıldırım kararını değiştirdi ve Fenerbahçe lehine taç verip doğruyu buldu.

DAKİKA 19 VE 24: TİTİ VE HASAN ALİ'NİN SARI KARTLARI DOĞRU
19. dakikada Titi'ye ve 24. dakikada benzer bir hareket yapan Hasan Ali'ye gösterilen sarı kartlar doğru. O ana kadar hakem kararlarına çok tepki vardı. Bu iki kartın doğruluğu oyuncuları sakinleştirdi.

Mustafa Çulcu: 2 golden önce faul vardı, 1 de penaltıyı atladı
DAKİKA 37: DIEGO'NUN GOLÜNDEN ÖNCE FAUL VARDI
Diego'nun golü öncesinde hakem, 4. hakem ve 1 no'lu yardımcı üçgeni içerisinde Hasan Ali, Adem'e faul yaptı. Hakem bu faulü atladı 'devam' dedi. Sonrasında da gol geldi. Diego'ya golden sonra korner bayrağını kırdığı için sarı kart gösterilmesi doğru.
Mustafa Çulcu: 2 golden önce faul vardı, 1 de penaltıyı atladı
DAKİKA 45+1: PENALTI DOĞRU, SARI KART HAFİF
Titi'nin Volkan Şen'e yaptığı hareket net penaltı. Karar doğru. Ancak ikinci sarıdan kırmızı kart gösterilmesi yanlış. Direkt kırmızı olmalıydı. Sebebi ise Titi'nin Volkan'ın ayak bileğinin üstüne topla oynama niyeti olmadan çok sert bir giriş yapması.

Haberin Devamı

DEVRE ARASI: HAKEMLER ADEM'E SESSİZ KALDI
Devre arasında takımlar soyunma odasına giderken Adem Büyük hakemlere sert yüz ifadeleriyle bir şeyler söyledi. Hakemler tolore etti. Oysa mutlaka disiplin cezası uygulanmalıydı.

DAKİKA 54: KORNERDEKİ HATASINI GÖKHAN DÜZELTTİ
Top Kjaer'den çıktı, korner verilmesi gerekiyordu, Bülent Yıldırım autu gösterdi. Sonrasında ilave yardımcı hakem, Fenerbahçeli Gökhan Gönül'den aldığı bilgiyle korneri işaret ederek doğru karar verilmesini sağladı.

DAKİKA 55: PENALTI OLMALIYDI
Nani'nin rakip ceza alanında içeriye ortasında Bozhikov kolları açık vaziyette müdahalede bulundu. Kalçasına vuran sekti ve Bozhikov elinin üstüyle tıklama yaptı. Penaltı verilmeliydi. 5. hakem Mustafa İlker Coşkun'un tam önünde oldu, ancak Coşkun bu pozisyonda hakeme yardımcı olmadı.

Haberin Devamı

DAKİKA 87: KASIMPAŞA'NIN GOLÜNDEN ÖNCE FAUL
Kasımpaşa'nın golünden önce Ferhat, Gökhan Gönül'e faul yaptı. Kasımpaşalı futbolcu Gökhan'ın ayağına bastı.

Hakem Bülent Yıldırım iyi yer alamadığı için zaman zaman oyunun içinde kaldı, topun önünde koştu. Bu yüzden de kendisine top çarptı. Bu seviyede bir hakeme yakışmayan bir hata...

 

BAKMADAN GEÇME!