Muş'ta kış tahribatları onarılıyor

Güncelleme Tarihi:

Muşta kış tahribatları onarılıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2017 10:51

Muş'ta kış tahribatları onarılıyor

Haberin Devamı

Cevat DANIŞ / MUŞ, (DHA)-Muş Belediyesi mahalle aralarındaki kar kütlelerini taşımanın yanı sıra çetin kış şartlarından dolayı tahrip olan yol ve kaldırımların onarımına başladı.



Kışın 4 metreye yakın karın yağdığı Muş'ta karla mücadele sonrası şimdi de karın tahrip ettiği yerlerde çalışma başlattıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Feyat Asya, “Bu yıl kışı yoğun bir şekilde yaşadık ve hala devam ediyor. İlkbahara girdiğimiz bugünlerde bile karla mücadele çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle mahalle aralarında biriken kar kütlelerini şehir dışına taşımaya devam ediyoruz. Tabi aşırı yağışlardan ve şiddetli soğuklardan dolayı yollarda ve kaldırımlarda ciddi tahribatlar yaşandı. Şehir merkezindeki yollarımızın büyük bir kısmında çökmeler ve çukurlar oluşmuş durumda. Yaşadığımız bu olumsuzlukları vatandaşlarımıza yansıtmamak için onarım çalışmalarımıza başladık" diye konuştu.



Onarım çalışmaların geçici olduğuna dikkat çeken Başkan Asya, “Alt yapı projemizin iş yeri teslimini yaptık. Bu yıl çalışma sezonu ile birlikte kazı yapılmaya başlanacak. Bu projemizle kent merkezindeki tüm yollarda döşeme çalışmaları yapılacak. Ancak o zamana kadar vatandaşlarımızın mağdur olmaması için onarım çalışmalarımız devam edecek. Alt yapı çalışmalarımızın tamamlanması ile tüm yollarımızı yenileyerek halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!