Muş'ta kaldırım işgal eden esnafa ceza

Güncelleme Tarihi:

Muşta kaldırım işgal eden esnafa ceza
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2016 16:26

Muş'ta kaldırım işgal eden esnafa ceza

Haberin Devamı

Cevat DANIŞ/ MUŞ, (DHA)- Vatandaşların şikayeti üzerine harekete geçen Belediye Zabıta ekipleri, kaldırımları işgal eden esnafa, ceza yazıyor.



Vatandaşın kaldırım işgalinden dolayı rahatsız olduğuna işaret eden Belediye Başkanı Feyyat Asya, yapılan uyarıları dikkate almayan esnaf hakkında gerekli cezai işlem uyguladıklarını bildirdi. Kaldırım işgali konusunda esnafın duyarlı davranması gerektiğine işaret eden Asya, işgale izin vermeyeceklerini belirtti. Başkan Asya, bu konuda şunları söyledi:



"İşgal konusunda yoğun şikâyetler alıyoruz. Alışveriş eden vatandaşların kaldırımları kullanması gerekirken, işgal yüzünden yol ortasından yürümek zorunda kalıyorlar. Bu da insanları her acıdan hem sıkıntıya sokuyor hem de hayatını tehlikeye atıyor. Bu konuda gerekli uyarıları yaptık, esnafımızın kaldırımları işgal etmeyerek bize yardımcı olmasını istiyoruz. Uyarılarımızı dikkate almayan esnafa ise ceza kesiyoruz. Vatandaşların rahat bir şekilde kaldırımlarda hareket edebilmesini sağlayana kadar denetimler aralıksız devam edecek."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!