Muslera için River Plate iddiası

Güncelleme Tarihi:

Muslera için River Plate iddiası
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 15:02

Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera için yeni bir transfer iddiası ortaya atıldı

Haberin Devamı

Galatasaray'a transfer olduğu dönemden bu yana sergilediği performansla beğeni toplayan ve özellikle son birkaç yılda Avrupa'nın önemli takımlarının dikkatini çeken Fernando Muslera için çok sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Uruguay basınında yer alan ve ''Şampiyon Muslera'yı istiyor'' başlığı ile verilen haberde, Arjantin temsilcisi River Plate'in gelecek sezon için Fernando Muslera ile ilgilendiğine yer verildi. Sözlşemesi biten kaleci Marcelo Barovero'nun ayrılacağını açıklamasının ardından 1 numara bölgesine transfer yapması kesinleşen River Plate'de teknik direktör Marcelo Gallardo'nun aklındaki ismin Fernando Muslera olduğu belirtildi. Muslera'nın alternatifi ise Manchester United'ta forma şansı bulmakta zorlanan Sergio Romero olacak. İddiaya göre, River Plate'in yöneticileri, iki kalecinin menajeriyle de temas halinde olmayı sürdürüyor.

Her fırsatta Galatasaray'da mutlu olduğunu söyleyen 29 yaşındaki Fernando Muslera'nın, sarı-kırmızılı kulüple 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. (Sporx)

Haberin Devamı

Muslera için River Plate iddiası

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!