MÜSİAD'dan Mutlu'ya tebrik ziyareti

Güncelleme Tarihi:

MÜSİADdan Mutluya tebrik ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2018 11:48

MÜSİAD'dan Mutlu'ya tebrik ziyareti

Haberin Devamı

MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi Başkanı Ümit Ülkü ve yönetim kurulu üyeleri, 6 Mayıs'ta güven tazeleyerek yeniden göreve seçilen İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu'ya tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyarette İESOB yöneticilerinin yanı sıra, Birliğin uzmanları ve departman müdürleri de hazır bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, yeni dönemde esnaf sanatkarların ve İzmir halkının yararına yapılacak her projede ortak çalışmalar yapabileceklerini dile getirdi. MÜSİAD yöneticileriyle fikir birliği içinde olduklarını hatırlatan Mutlu, "MÜSİAD kentin önemli kuruluşlarından biri. Ekonomiye, İzmir'in sorunlarına yönelik duyarlı çalışmalar planlıyorlar. Yeni dönemde üyelerimizin ve halkımızın yararına işbirlikleri yapabiliriz. Ziyarette İESOB birimlerinin de hazır bulunmasının bir nedeni bu. Tecrübelerimizi, bilgilerimizi paylaşarak çoğaltabilir, çalışmalarımızda ortak sinerji yaratabiliriz" dedi.

Zekeriya Mutlu'nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini kaydeden MÜSİAD İzmir Şubesi Başkanı Ümit Ülkü ise, "Zekeriya başkanımız takdir ettiğimiz, kent için yaptığı çalışmaları beğenerek izlediğimiz önemli bir meslek kuruluşunun başkanı. Sosyal ve ekonomik yaşamda düşünce ve görüşlerimize yakın insanların görev alması bizi memnun eder. Zekeriya başkan enerjisi, birikimi ile kesimini layıkıyla temsil ediyor, örnek idarecilik yapıyor. Yeni dönemde pek çok konuda ortak çalışmalar yapmak istiyoruz" diye konuştu.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!