MÜSİAD 23. Olağan Genel Kurulu

Güncelleme Tarihi:

MÜSİAD 23. Olağan Genel Kurulu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2015 17:28

MÜSİAD 23. OLAĞAN GENEL KURULUNA ZONGULDAK’TAN YOĞUN KATILIM GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

MÜSİAD 23. Olağan Genel Kuruluna Zonguldak’tan yoğun katılım gerçekleştirildi.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin İstanbul Haliç Kongre Merkezindeki 23. Olağan Genel Kuruluna katılan MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, her yönüyle genel kurulun çok iyi geçtiğini belirtti. Başkan Yılmaz, özellikle MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak’ın konuşmasıyla TÜSİAD’a ders verdiğini vurguladı. MÜSİAD 23. Olağan Genel Kuruluna MÜSİAD Zonguldak Şube Başkanı Salih Yılmaz, yönetim Kurulu üyeleri, Genç MÜSİAD Zonguldak Şube Başkanı Muhterem Sayılı ve çok sayıda üye katıldı.
Genel kurul ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleşen protokol konuşmalarıyla iki bölümde gerçekleşen MÜSİAD 23. Olağan Genel Kurula yoğun katılımlarından dolayı üyelere teşekkür eden Salih Yılmaz, “Genel Kurul sonrası gerçekleşen sektör kurulu toplantılarında da bölgemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Bundan sonra da katılımlarımızı artırarak devam ettireceğiz” dedi.
Başkan Salih Yılmaz ayrıca, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak’ın, 23. Olağan Genel Kurulu’nda TÜSİAD’a yönelik sert eleştirilerinin de çok büyük anlam ifade ettiğini söyleyerek, “MÜSİAD’ın farkının ve anlamını ortaya konulduğu konuşmadaki mesajlar umarız yerine gitmiştir. Herkesin kendisine çeki düzen vermesi açısından da konuşmayı önemsiyoruz. Halkımız zaten birçok şeyi görmeye başladı. MÜSİAD ilkelerinden taviz vermeden yoluna devam edecektir” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!