Musakka kurbanı

Güncelleme Tarihi:

Musakka kurbanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2000 00:00

Haberin Devamı

İzmirspor yönetimi, Altay bozgunundan sonra, ‘‘Patlıcan mı verdiler, musakka istiyorlar?’’ diyen Teknik Direktör Kantarcı'nın görevine son verdi

SİVRİ AÇIKLAMALAR

İzmirspor yönetimi, Başkan Cemal Dönmez'in iki gün önce, ‘‘Sonuna kadar beraberiz’’ diyerek destek verdiği Teknik Direktör Ergun Kantarcı'yı önceki akşam sürpriz bir kararla görevden aldı. Kararda Kantarcı'nın son dönemdeki sivri açıklamalarının ve özellikle 5-1'lik Altay hezimeti sonrası camiaya yönelik, ‘‘Patlıcan mı verdiler de musakka istiyorlar?’’ sözlerinin etkili olduğu öğrenildi.

KATKIDA BULUNMADI

Genel Kaptan Mustafa Akyıldız, Ergun Kantarcı'yla karşılıklı anlaşarak, uygar bir şekilde yollarını ayırdıklarını belirterek şöyle konuştu: ‘‘Zaten Levent Eriş'in beklenmedik istifasından sonra Ergun Kantarcı'nın göreve getirilmesi çok fazla düşünülmeden alınmış bir karardı. Takıma önemli bir katkıda bulunamadı. Kendisine bundan sonraki meslek yaşantısında başarılar diliyoruz.’’

ÇETİNDAĞ'A EMANET

Akyıldız, Eleme Grubu sonuna kadar takımı Altyapı Koordinatörü Altan Çetindağ'a teslim edeceklerini belirterek, ‘‘Şu anda gündemimizde isim yok. Ancak taraftarın seveceği bir çalıştırıcıyı göreve getireceğiz’’ dedi. Yöneticiler Eriş'in geri dönmesinin söz konusu olmadığını açıklarken, her krizde olduğu gibi yine İlyas Tüfekçi'nin ismi ortaya atıldı.

KANTARCI barut gibi

RAKİPLER İÇERDE

Görevden alınan Ergun Kantarcı, kendilerini fanatik ilan edip kulüpten rant sağlamayı amaçlayanların amacına ulaştığını belirterek, ‘‘İzmirspor'un rakipleri uzakta değil, kendi içinde’’ dedi. Kantarcı, futbolculara ve antrenörlere küfür edenlerin kendilerini İzmirsporlu sandıklarını belirterek, gerçek İzmirsporlular'ın tribüne gelmediğini söyledi.

KİMSE KALMAZ

Geçen sezon başarılı olan kadrodan 6 kişinin ayrıldığını, gidenlerin yerinin ise oynamayanlarla doldurulduğunu hatırlatan Kantarcı, ‘‘Kadrodaki oyuncuların büyük kulüplere gitme hayali, İzmirspor'u takım olmaktan çıkarmış. Gelecek yıl kalmak isteyen futbolcu sayısı ikiyi geçmez. Patlıcan-musakka olayı bu. Ya gerçeği göreceksin, ya ne istediğini bileceksin’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!