Musabeyli’ye lise ve spor salonu

Güncelleme Tarihi:

Musabeyli’ye lise ve spor salonu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2017 11:59

Musabeyli’ye lise ve spor salonu

Haberin Devamı

Reşit ÇELEBİOĞLU/ KİLİS, (DHA)- KİLİS'in Musabeyli Kaymakamı Ertuğrul Avcı İlçede kalkınmaya yönelik projeleri yerinde ziyaret etti.
Avcı, Pınar Mahallesinde yapımı devam eden İmam Hatip Lisesi ve Kapalı Spor salonu inşaatında incelemelerde bulundu. Avcı, yapımı devam eden İmam Hatip Lisesi inşaat alanında, "Eğitim bizim en önemli gündem maddelerimizden, inşaat halindeki İmam Hatip Lisesinin ve Kapalı Spor Salonunun aktif hale gelmesi ile Musabeyli' de eğitiminin kalitesi yükselecek, gençlerimiz ve evlatlarımız daha iyi bir eğitim alacaklardır. Musabeyli’ye yakışır eğitim yuvaları ve spor salonlarının olması için Devlet olarak bizlerde bu yatırımların biran önce sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını  istiyoruz” dedi.
İncelemelerin ardından yetkililerden inşaat çalışmaları hakkında bilgi alan Avcı, işlerin biran önce hızlandırılıp  çalışmaların tamamlanmasını istedi. İnşaatların önümüzdeki ders yılında hazır olması için Kaymakamlık olarak her türlü desteğin verileceğini ve gerekli temasların sürdürüleceğini anlatan Kaymakam Avcı'ya incelemeleri sırasında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat da eşlik etti.
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!