Müsabakaya seyirci ayarı

Güncelleme Tarihi:

Müsabakaya seyirci ayarı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2017 09:54

Müsabakaya seyirci ayarı

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR,(DHA) -BUCAK İlçesi'nde pazar günü oynanacak Bucak Belediye Oğuzhanspor-Isparta Davrazspor karşılaşmasına 150 rakip takım seyircisi alınacak.
Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nuri Yıldırım düzenlediği basın toplantısında pazar günü Bucak İlçe Stadı'nda oynanacak Bucak Belediye Oğuzhanspor-Isparta Davrazspor Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup karşılaşmasına 150 kişilik misafir takım seyircisi alınacağını bildirdi.
Yıldırım, "Bucak İlçe Spor Güvenlik Kurulu'nun yaptığı toplantıda BAL müsabakası için Türkiye Futbol Federasyonu Stadyum ve Güvenlik Komitesi Talimatının 118'inci maddesi gereğince Bucak Şehir Stadyumu'nun 3000 kişilik kapasitesinin olduğu ve misafir takım seyirci bölümüne yüzde 5 kapasite ayrıldığı, bu oranın 150 kişiye tekabül ettiği için 150 kişilik misafir takım seyircisi alınacak" dedi.
Geçen yış oynanan Bucak Belediye Oğuzhanspor-Isparta Davrazspor müsabakasında gerginlikler olduğunu hatırlatan Yıldırım, "Stat kapasitesinden fazla seyirci alındığı için dışarıda bekleyen taraftarların stada girmek istemesi nedeni ile TOMA ile müdahale edilmiş ve istenmeyen olaylar yaşanmıştı. Bu yıl aynı olayların olmaması için rakip takıma 150 kişilik kontenjan ayrıldı" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!