Muş Bedensel Engelliler, süper ligi hedefliyor

Güncelleme Tarihi:

Muş Bedensel Engelliler, süper ligi hedefliyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 16:22

Haberin Devamı

MUŞ (AA) - Muş Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, hafta sonu konuk edeceği Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Takımı maçında galibiyeti hedefliyor.

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi mücadele eden Muş takımı, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçen hafta deplasmanda İskenderun Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını mağlup ederek bir basamak daha çıktıklarını belirten Muş Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol kulübü başkanı Bedri Korkmaz, takımın bu moralle sahaya çıkacağını söyledi.

Gaziantep takımıyla mücadelenin zorlu geçeceğini vurgulayan Korkmaz, "Sporcularımız küçük memleketin büyük sporcuları. Zorlu bir deplasmandan üstün ayrıldık. Umarım bundan sonraki maçlarımızı da kazanırız ve hedeflediğimiz Süper Lige çıkarız. Burada maçı alırsak ilk 4'e gireceğiz. Buna göre hazırlıklarımıza sıkı bir şekilde devam ediyoruz. Bu hafta maçı alırsak Süper lige yükselmede 4. sıraya gireceğiz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Takım kaptanı Özkan Bozkurt ise, zorlu bir maç yapacaklarını belirterek, "Biz günde 2 saat antrenman yaparak hazırlıklarımıza başladık ve devam ediyoruz. Bu maç bizim için çok önemli bir maç. Mutlaka sahadan galip ayrılmamız lazım. Çünkü takım olarak iyi bir yerdeyiz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!