Muratpaşa'nın Kalite Yönetim Belgesi yenilendi

Güncelleme Tarihi:

Muratpaşanın Kalite Yönetim Belgesi yenilendi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2018 12:56

Muratpaşa'nın Kalite Yönetim Belgesi yenilendi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - TÜRK Standartları Enstitüsü (TSE), Muratpaşa Belediyesi'ne verilen ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Belgesi'nin, 2 gün süren incelemenin ardından devamına karar verdi.

TSE, Muratpaşa Belediyesi'ne 2 yıl önce verilen ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Belgesi'nin süresinin dolması nedeniyle inceleme yaptı. TSE ISO 9001:2015 revizyon çalışmaları kapsamında incelemeler TSE Antalya Belgelendirme Müdürlüğü koordinatörü Hüseyin Özdamar, Başdenetçi Sevgi Ölgün Kocabaş ve Ahmet Eryurt tarafından gerçekleştirildi.

İncelemelerin ardından Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, belediye birim müdürleri ve görevli personelle bir araya gelen TSE heyeti, Muratpaşa'nın TSE'nin belirlediği kalite standartlarında hizmetlerini sürdürdüğünü ve TSE ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'nin devamına karar verildiğini açıkladı.

Çalışmalarından dolayı heyete teşekkür eden Başkan Uysal, TSE'nin kalite yönetim standartlarını daha yüksek bir kamu yararı elde edebilmek ve mesai saatlerini çok daha verimli kullanma açısından her zaman önemsediklerini söyledi. Özellikle son 2 yılda Muratpaşa Belediyesi'nin verimlilik seviyesinin son derece yükseldiğinin altını çizen Başkan Uysal, “Bütçe verimliliği noktasında, Türkiye'de bir kamu kuruluşu yoktur ki, Muratpaşa gibi yüzde 99.83 uygulayacak kadar disiplini sağlasın" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!