Muratpaşa'dan çocuklara 2018 hediyesi

Güncelleme Tarihi:

Muratpaşadan çocuklara 2018 hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2017 13:48

Muratpaşa'dan çocuklara 2018 hediyesi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi, yeni yıla sayılı günler kala 2018 çocuğun yüzünü güldürüyor. Her biri çocukların adına özel hazırlanıp paketlenen yeni yıl hediyeleri 2018 çocuğa ulaştırılacak.

Muratpaşa'da, belediyenin '2018 Mutlu Çocuk' projesiyle çocuklar yeni yıla hediyesiz girmeyecek. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün 2018 Mutlu Çocuk çalışması kapsamında muhtarlıklar, okul aile birlikleri, hemşeri dernekleriyle işbirliği içinde Muratpaşa'nın 56 mahallesinden sosyo-ekonomik durumu kısıtlılık içinde bulunan 2018 çocuk belirledi.

Belirlenen bu çocuklar için yeni yıl hediyeleri alındı. Her biri çocukların ismine özel hazırlandı, hediye paketi yapıldı. Üzerine Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın 'Yeni yılın sana ve ailene sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle mutlu yıllar' yazılı tebrik kartı da iliştirildi. Hazırlanan paketler yeni yıl öncesinde dağıtılmaya başlanırken Başkan Uysal da 15 çocuğa yeni yıl hediyelerini belediyede verdi. Başkan Uysal, bir süre sohbet ettiği çocuklara hayatlarında sanata ve spora muhakkak yer vermeleri tavsiyesinde bulundu. Başkan Uysal, bu konuda en ufak bir eksiklik yaşarlarsa gelecekleri yerin Muratpaşa Belediyesi olduğunu söyledi.

Başkan Uysal'ın çocuklarla buluşması, 'Yaşasın sanat, yaşasın spor, yaşasın hayat' sözcüklerinin hep bir ağızdan, yüksek sesle tekrarlanmasıyla sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!