Muratpaşa'da sokaklara sıcak asfalt

Güncelleme Tarihi:

Muratpaşada sokaklara sıcak asfalt
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 16:47

Muratpaşa'da sokaklara sıcak asfalt

Haberin Devamı


ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi, kurduğu asfalt üretim tesisinde ürettiği asfaltla ilçedeki yolları yenilemeye başladı.
Asfalt üretim tesisini kuran Muratpaşa Belediyesi, Yıldız Mahallesi'ndeki yol ve caddeleri kendi ürettiği asfaltla kaplamaya başladı. Yol yapım ve kaldırım ekipleri Meltem, Soğuksu, Bayındır ve Demircikara mahallelerinin ardından Yıldız Mahallesi'ndeki çalışmalarını bu hafta sonunda tamamlayacak. Yıldız Mahallesi'nde bulunan 37 sokak ve 3 caddenin asfaltları freze makinesiyle kazınarak sıcak asfaltla kaplandı.
SIRADA BAHÇELİEVLER VAR
Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım ekipleri cadde ve sokakları sıcak asfaltla kaplarken, yapım ekipleri de engelli şeritlerinin bulunduğu kaldırımları yaptı. Fen İşleri Müdürlüğü kaldırım ve yol yapım ekipleri hafta sonuna kadar Yıldız Mahallesi'ndeki çalışmalarını tamamlayacaklar ve önümüzdeki hafta pazartesi gününden itibaren Bahçelievler Mahallesi'ndeki sokaklarda yenileme çalışmalarına başlayacak. Bahçelievler Mahallesi'nde yollar da Muratpaşa Belediyesi Asfalt Üretim Tesisi'nde üretilen asfaltla yenilenecek.

FOTOĞRAFLI
 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!