Muratpaşa'da keşkek günü

Güncelleme Tarihi:

Muratpaşada keşkek günü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2017 11:58

Muratpaşa'da keşkek günü

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Bayındır Mahallesi'nde düzenlenen keşkek gününde "Toplumu birleştirmeye çalışan bizler varız ve böyle olmaya da devam edeceğiz. Gücümüz yüreğimizden ve bizi buralara getiren büyüklerimizden geliyor" dedi.

Muratpaşa Belediyesi, Bayındır Mahallesi'nde keşkek günü düzenlendi. Bayındır mahalle muhtarlığı önünde kurulan kazanlarda keşkekler kaynatıldı, masalar hazırlandı. Başkan Ümit Uysal, Meltem, Memurevleri, Soğuksu, Bayındır, Sedir mahalle sakinleri, muhtarlar, sivil toplam örgütleri temsilcileri aynı sofrada buluştu.

Muratpaşa Belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı keşkek gününde Başkan Uysal, önce kazanın başına geçip komşularına keşkek ikram etti. Ardından kendisi sıraya girdi. Başkan Uysal'ın tabldotuna keşkek servisini Başkan Yardımcısı İbrahim Cephaneci yaptı. Hep birlikte yenen öğle yemeğinin ardından Başkan Uysal, konuşmasında, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Türkiye'nin zıtlıkları değil sevgiyi üretecek insanlara ihtiyacı oluğunun altını çizen Başkan Uysal, "Toplumu birleştirmeye çalışan bizler varız ve böyle olmaya da devam edeceğiz. Gücümüz yüreğimizden ve bizi buralara getiren büyüklerimizden geliyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!