Muratpaşa'da 'hijyen' var

Güncelleme Tarihi:

Muratpaşada hijyen var
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2018 14:09

Muratpaşa'da 'hijyen' var

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA'da herkesin spor yapması için özel programlar düzenleyen Muratpaşa Belediyesi, özellikle spor okullarına gelen çocuklara farklı konularda da eğitim veriyor. Muratpaşa Belediyesi spor okulunda cimnastik kursuna gelen çocuklara, hijyen eğitimi de verildi.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nce verilen hijyen eğitimlerinde 3 bin kişiye ulaşıldı. Son olarak Muratpaşa Belediyesi spor okulunda cimnastik kursuna gelen çocuklara, hijyen eğitimi verildi. Çocuklara eğitim sonrası sabun, hijyen alışkanlıkları gibi eğitimler verildi. Eğitim sonrası çocuklara sertifikaları verildi. 7'den 70'e her bireye verilen hijyen eğitimleri ile toplum sağlığının korunması amaçlanıyor.

Hijyen alışkanlığı kazanıp, gündelik hayatta uygulamalarını özendirmek için çocuklara sertifikanın yanı sıra sabun gibi küçük hediyeler de veriliyor. Hijyen eğitimi yetişkinlere de veriliyor. Aynı zamanda, Milli Eğitim Bakanlığı gönüllü öğreticisi olan Muratpaşa Belediyesi personeli Yüksek Biyolog Beyhan Öncül tarafından verilen yetişkin hijyen eğitimleri, 8 saatlik bir programı kapsıyor. 8 saatlik eğitim sonrası yapılan yazılı sınavda başarılı olanlara Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü onaylı 'Hijyen Sertifikası' veriliyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!