Muratpaşa Belediyesi Fener Yaşlıevi 1 Ekim’de Açılıyor

Güncelleme Tarihi:

Muratpaşa Belediyesi Fener Yaşlıevi 1 Ekim’de Açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2015 13:56

muratpaşa belediyesi fener yaşlıevi 1 ekimde açılıyor

Muratpaşa Belediyesi’nin üçüncü yaşlı evi olan Fener’de son hazırlıklar yapılıyor. Yaşlıevi üyeleri, dans, teknoloji, zeka oyunları ve hobi kurslarının yanı sıra koro çalışmaları yapacak.
SON HAZIRLIKLAR YAPILIYOR
Muratpaşa Belediyesi’nin Falez ve Soğuksu Yaşlıevleri’nin ardından üçüncüsü olan Fener Yaşlıevi 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde hizmete açılacak. Astur Spor kompleksi içerisinde yer alan Fener Yaşlıevi’nin içerisinde yer alan sehpalar, aktivite sehpası ve TV ünitesi ile duvarlar, burada görev yapacak görevlilerce boyanıyor. Son hazırlıkların yapıldığı yaşlıevinde, dans, teknoloji, zeka oyunları ve hobi kurslarının yanı sıra koro çalışmaları da gerçekleştirilecek.
CANLI RENKLERLE BOYANIYOR
Yaşlıevleri Koordinatörü Çiğdem Akbaş Metin, Fener Yaşlıevi’ni görevli personellerle birlikte boyama işlemini yaptıklarını belirterek, “Yaşlılarımızın Fener Yaşlıevi’ne geldikleri zaman rengarenk renklerle buluşmalarını sağlayacağız. Canlı renklerle içeride bulunan ahşap mobilyaları boyadık. Yaşlıevimizde çeşitli kurslar düzenleyip, koro çalışmaları yapacağız. Üyelerimiz Fener Yaşlıevi’nde zamanlanrını en iyi şekilde geçirecekler” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!