Muratlı Belediyespor yemeği renkli geçti

Güncelleme Tarihi:

Muratlı Belediyespor yemeği renkli geçti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2017 11:17

Muratlı Belediyespor yemeği renkli geçti

Haberin Devamı

MURATLI(Tekirdağ),(DHA)-TEKİRDAĞ'ın Süper Amatör Lig ekiplerinden Muratlı Belediyespor, yeni sezon öncesi dayanışma ve yardımlaşma yemeği verildi.
Muratlı Sanayi Sitesi Yazlık Düğün Salonu’ndaki yemeğe, Muratlı Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak ile protokol üyeleri, CHP İlçe Başkanı Ufuk Gençtürk ve Yönetimi, Ak Parti İlçe Yöneticileri, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Tufan ve yönetimi, bazı Muratlı Belediye Meclis üyeleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri Varol Türel ve İsa Kunt, işadamı Kerem Demir, oda temsilcileri, kooperatif yöneticileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar, Muratlı Belediyespor Antrenörü Zeki Demirkıran ile çok sayıda esnaf, sporsever ve vatandaş katıldı.
Muratlı Belediyespor Başkanı Nebi Tepe, yemekte yaptığı konuşmada, “Göreve geldiğimden beri amatör spor kulüplerine hep destek olmaya çalıştım. Muratlı gençliğimiz spora çok yatkın. Muratlı Belediyespor kulübümüz de Süper Amatör’de mücadelesine devam ediyor. 1. Amatör ve 2. Amatör’de de takımlarımız var. Ne sevindiricidir ki, Muratlı’da kız futbol takımımız var. Türkiye finallerine gidecekler" dedi. Yemek ikramıyla başlayan etkinlik, çekilişler ile sürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!