Muratbey Uşak'tan iyi prova

Güncelleme Tarihi:

Muratbey Uşaktan iyi prova
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2017 12:45

Muratbey Uşak'tan iyi prova

Haberin Devamı

İZMİR, (DHA)- TAHİNCİOĞLU Basketbol Süper Ligi'nde yeni sezon öncesi kadrosunu 11 transferle yenileyen Muratbey Uşak, Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında Eskişehir Basket'i 85-73 mağlup etti.
Kırmızı siyahlılarda ilk kez sahne alan 6 yeni yabancıdan Jordan Hamilton 27 sayı 13 ribaund, Isaiah Miles ise 13 sayı 10 ribaundla yıldızlaştı. Kampı 30 Ağustos'ta noktalayıp 2 gün izin yapacak Uşak temsilcisi, ardından yine Antalya'da Darüşşafaka'yla hazırlık karşılaşması oynayacak. Muratbey Uşak, 10-12 Eylül tarihleri arasında ev sahipliği yapacağı Kurtuluş Kupası, 21-24 Eylül'de yine Antalya'da Gloria Cup, 28-29 Eylül tarihlerinde ise Kocaeli'de Kartepe Cup'ta boy gösterecek.
Yeni kurulan takımın ilk hazırlık maçında gösterdiği performanstan memnun olduklarını söyleyen Genel Menajer Fatihhan Erdoğan, "Oyuncular kısa bir süredir birlikte olsa da şimdiden çalışmayı seven, özverili bir takım olduk. 12 oyuncunun ilk kez bir arada oynaması kolay değil. O yüzden kamptaki ve ilk maçtaki performans çok anlamlı. Transferde doğru tercihler yaptığımızı görmek güzel. Oyuncuların uyumu, takım içi yardımlaşma ve organizasyon konusunda kusursuzuz. Bu takımın çok kısa süre içinde kurulmasındaki büyük katkılarından dolayı Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve Kulüp Başkanı Ali Rıza Çümen'e çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!