Muratbey Uşak Sportif'in hedefi büyük

Güncelleme Tarihi:

Muratbey Uşak Sportifin hedefi büyük
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2016 13:45

Muratbey Uşak Sportif'in hedefi büyük

Haberin Devamı

Yavuz KUŞDEMİR / UŞAK, (DHA)- SPOR Toto Basketbol Ligi'nde ev sahipliği yaptığı Kurtuluş ve Demokrasi Şehitleri Turnuvası'nı şampiyon tamamlayan Muratbey Uşak Sportif, sezon öncesi oynadığı 4 hazırlık maçının 3'ünü kazandı, çıtayı yükseğe koydu. Kazandıkları kupayı şehit ailelerine hediye ettiklerini söyleyen Antrenör Ozan Bulkaz, "Şehitler adına anlamlı bir turnuva oynadık. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'a bize böyle bir turnuva hazırladığı için teşekkür ediyorum. Yeni bir takım kurmamıza rağmen kazanmayı erken öğrendik. İyi mücadele ediyoruz ama daha çalışacağımız, gideceğimiz çok yol var. İyi başladık, bu yıl güzel bir sezon geçireceğiz" dedi.
Hedeflerini bu yıl ilk kez düzenlenecek FIBA Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olmak olarak belirlediklerini belirten Bulkaz, "İddialı olacak ama Avrupa'da kupayı almak istiyoruz.
Spor Toto Basketbol Süper Ligi ve Avrupa'da başarılı olacak bir takım kurduk. Şimdilik başka takviye düşünmüyoruz. Ligde 5 büyük bütçeli takım var. Artık 6 yabancı kuralıyla daha iyi takımlar kurulabiliyor. İyi çalıştığımızda tüm büyük takımları yenebilecek güçteyiz. Muratbey Uşak Sportif, perşembe günü PAOK'la oynayacağı özel maç için Yunanistan'a gidecek.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!