Muratbey Uşak Sportif antrenörü Bulkaz'dan olaylara tepki

Güncelleme Tarihi:

Muratbey Uşak Sportif antrenörü Bulkazdan olaylara tepki
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2016 13:07

Muratbey Uşak Sportif antrenörü Bulkaz'dan olaylara tepki

Haberin Devamı

Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)- MURATBEY Uşak Sportif antrenörü Ozan Bulkaz, Spor Toto Basketbol Ligi'nde sahalarında Pınar Karşıyaka'yı 79-72 mağlup ettikleri karşılaşmada yaşanan olaylara tepki gösterdi.
"Pınar Karşıyaka Antrenörü Ufuk Sarıca'ya veya rakip oyunculara atılan yabancı madde, bana atılmış sayılır" diyen Ozan Bulkaz, "Bu aşamada olayın nedenlerine girmenin hiç kimseye faydası yok. 15 yıldır burdayım ve Uşak'ta ilk kez böyle bir tatsızlık yaşandı. Neyse ki daha üzücü sonuçlar ortaya çıkmadı. Olayları ne yazik ki futbol seyircisi çıkardı. Yaşananlar için özür diliyorum" dedi.
Pınar Karşıyaka galibiyetiyle play off hattındaki yerlerini sağlamlaştırdıklarını belirten Ozan Bulkaz, "Sezon başı hedefimizi tutturuyoruz. Uyumlu bir kadromuz var. Yeterli kadro derinliğine sahip olmadığımız için üst üste beklenmedik yenilgiler aldık ama hedeften kopmadık. Pınar Karşıyaka maçında aldığımız 19 hücum ribaundu galibiyette belirleyici oldu" diye konuştu.
Genel Menajer Fatihhan Erdoğan ise maçın 5'inci dakikasında sahaya atılan atkıların rakibi değil terörü protesto etmek için olduğunu söyledi. Bu arada oyunun 18 dakika durmasına yol açan olaylar yüzünden Muratbey Uşak Sportif'e 2 maça kadar seyircisiz oynama cezası gelebileceği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!