Muratbey Uşak, en kötü sezon başlangıcını yaptı

Güncelleme Tarihi:

Muratbey Uşak, en kötü sezon başlangıcını yaptı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2016 12:07

Muratbey Uşak, en kötü sezon başlangıcını yaptı

Haberin Devamı

İZMİR, (DHA)- SPOR Toto Basketbol Ligi'nde üst üste beşinci mağlubiyetini evinde 90-65'lik skorla Darüşşafaka Doğuş karşısında alan Muratbey Uşak, en kötü sezon başlangıcını yaptı. 2016-17'ye büyük umutlarla başlayan kırmızı siyahlı ekip, ligde 8 haftada 2 galibiyetle düşme hattının bir basamak üzerinde, sondan üçüncü sıraya demir attı. 
4 sezondur en üst ligde yer alan Muratbey Uşak, daha önce play off oynadığı 2013-14 ve 2015-2016 sezonlarında 8 maçta 6'şar, 2014-15'te ise 3 galibiyet elde etti.
Antrenör Ozan Bulkaz, Darüşşafaka maçı sonrası, "Oyuna iyi başladık ama devamını getiremedik. Artık önümüzdeki 9 günlük deplasman maratonuna odaklanacağız" dedi.
AVRUPA'DA RAKİP AVSEL
Ligde bu sezon umduğunu bulamayan Muratbey Uşak, FIBA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda yarın Fransa'da Asvel Lyon-Villeurbanne'a konuk olacak. Astroballe Spor Salonu'nda saat 22.30'da başlayacak mücadeleyi D Smart yayınlayacak. Asvel deplasmanıyla grupta ilk yarıyı tamamlayacak Uşak, 6 maçta 2 galibiyetle altıncı sırada yer alıyor. Asvel ise 4 galibiyetle grup ikincisi konumunda. Muratbey Uşak'ta sakatlığı nedeniyle yaklaşık 20 gündür parkelerden uzak kalan Mckissic'in forma giymesi beklenmiyor.

 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!