Murat Güloğlu kimdir? Kanal D ile Günaydın programıyla geri döndü

Güncelleme Tarihi:

Murat Güloğlu kimdir Kanal D ile Günaydın programıyla geri döndü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2017 13:34

Murat Güloğlu yepyeni projesiyle geri döndü. Kendine has sunumuyla dikkatleri üzerine çeken Murat Güloğlu, Mutlu Ulusoy ile birlikte Kanal D ile Günaydın programını sunacak. Peki ‘Evinizin Oğlu Murat Güloğlu sloganıyla’ ismini geniş kitlelere duyuran Murat Güloğlu kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Türk haber spikeri, televizyon ve İnternet gazetecisi, televizyon programı yapımcısı Murat Güloğlu, 6 Nisan 1975 tarihinde dünyaya geldi. Aslen Sivaslı olan ünlü sunucu, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon ve Sinema bölümünden mezun olduktan sonra Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Avrupa Birliği ve Dış Politika Programı'nda yüksek lisans yaptı.

Medya geçmişi 1995 Şubat ayında başladı. Uzun süre birçok TV kanalı haber ve program departmanında spiker, muhabir, editör ve yapımcı olarak görev alan Murat Güloğlu, 1999 yılında üyesi olduğu Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından "Yılın En İyi Televizyon Gazetecisi" ödülüne layık görüldü. Muhabirliğin ardından kamera önüne geçerek haber spikerliği ve program sunuculuğu yaptı. ‘Evinizin Oğlu Murat Güloğlu’ sloganıyla tanınan Murat Güloğlu, en son Fox Tv ekranlarında yayınlanan Çalar Saat programını sunmuştu.

 

BAKMADAN GEÇME!